Ελένη Μενεγάκη: Η μαμά της είναι το στήριγμα της-Μαζί στο studio μαζί και στην τράπεζα!

Δείτε στο φωτορεπορτάζ πού τσάκωσε ο φακός την παρουσιάστρια με την Ζέτα Μισόκαλου

Ελένη Μενεγάκη: Η μαμά της είναι το στήριγμα της-Μαζί στο studio μαζί και στην τράπεζα!

​Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που είναι πιο κοντά απ΄όλους στην Ελένη Μενεγάκη γνωρίζοντας (αν όχι όλα) τα περισσότερα μυστικά της, τότε αυτή είναι η μαμά της.

Η παρουσιάστρια και η Ζέτα Μισόκαλου είναι αχώριστες, καθώς η Ελένη έχει επιλέξει να μοιράζεται τα πολύ προσωπικά της θέματα μόνο με την μητέρα της.

collage.jpg
Στις φωτογραφίες του περιοδικού «ΟΚ!» βλέπετε μαμά και κόρη προ ημερών, την ώρα που έβγαιναν από τράπεζα της Κηφισιάς.

Ο φακός τις τσάκωσε νωρίς το πρωί σε τραπεζικό κατάστημα της περιοχής, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν μαζί στο Studio Pro ώστε να προλάβει η παρουσιάστρια να ετοιμαστεί για την εκπομπή της.

ελενη1.jpg
Να σημειώσουμε πως οι δυο γυναίκες μοιράζονται την ίδια στέγη στα Μελίσσια, ενώ θα συνεχίσουν να μένουν μαζί και στο ολοκαίνουργιο σπίτι που ετοιμάζουν Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος στο Καστρί.

ελενη2.jpg

Άτομο πάντως από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, εξηγεί τον λόγο που η Μενεγάκη είναι τόσο «δεμένη» με την μητέρα της:

«Η Ελένη είναι κλειστός άνθρωπος. Δεν έχει πολλούς φίλους. Όταν είσαι η μεγαλύτερη ελληνίδα σταρ, πρέπει να προσέχεις ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι. Έχει προδοθεί από άντρες ��αι γυναίκες στο παρελθόν, γι΄αυτό δεν ανοίγεται εύκολα σε κανέναν παρά μόνο στην οικογένειά της. Είναι το μοναδικό της καταφύγιο».

ελενη3.jpg
Μάλιστα για την Ζέτα Μισόκαλο, η παρουσιάστρια δήλωσε πρόσφατα:

«Η μάνα μου είναι θηρίο, κι ας έχουν περάσει τα χρόνια. Κι όποτε της λες “πάμε να κάνουμε αυτό” είναι ανοιχτή, λέει “ναι πάμε”. Μετά ουρλιάζει βέβαια».


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top