Ζητούν απόλυση της Σκορδά για όσα είπε για τον Παντελίδη– Ποια παρουσιάστρια την υπερασπίστηκε!

Χαμός μετά το σχόλιο της Φαίης για τον τραγουδιστή λίγο πριν το τροχαίο

​Έναν απίστευτο «πόλεμο» δέχεται την τελευταία εβδομάδα, μετά το θάνατο του Παντελή Παντελίδη, η Φαίη Σκορδά, λόγω ενός σχολίου που έκανε μία ημέρα πριν το τραγικό τροχαίο. Τα social media της παρουσιάστριας γεμίζουν διαρκώς με ύβρεις, ενώ κάποιοι μαζεύουν υπογραφές ζητώντας από τον ΑΝΤ1 να την απολύσει! Στο πλευρό της, πάντως, τάχθηκε γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια.

Η ατάκα που «άναψε φωτιές»

Όπως έχει γράψει το star.gr, όταν η εκπομπή «Το Πρωινό» σχολίασε το τραγούδι του Παντελή για την «γκόμενα που τριγυρνά στα Κατεχόμενα», η Φαίη, όπως και ο Άρης Καβατζίκης, επέκριναν έντονα τον τραγουδιστή, σε αντίθεση με τον Θέμη Γεωργαντά που τον υπερασπίστηκε.

«Το ότι δεν έχει τις σπουδές που θα έπρεπε εντάξει! Ακολουθεί τον δικό του δρόμο που αρέσει κιόλας. Μέχρι ποιο σημείο αρέσει; Εγώ ξέρω ότι κάποιες κοπέλες από Αθήνα, όταν ήταν ο Παντελίδης στη Θεσσαλονίκη, ταξίδευαν μόνο και μόνο για να τον δουν από κοντά και αν προκύψει και κάτι προέκυψε… Αυτό με γεια του και με χαρά του!», ανέφερε η παρουσιάστρια.

collage999.jpg

Και η Φαίη συνέχισε: «αλλά το να βγεις, να πας εκεί και να κάνει μια ομοιοκαταληξία χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες, νομίζω ότι δεν είναι ωραίο. Λίγο ψωνίζεσαι και δεν ξέρεις που είναι τα όρια και μέχρι που σε παίρνει!».

Ύβρεις στα social media - Υπογραφές για την απόλυσή της

Αμέσως μόλις έγινε γνωστός ο τραγικός χαμός του τραγουδιστή, πολλοί ήταν οι θαυμαστές του που επέκριναν σφοδρά την Φαίη, σε σημείο, μάλιστα, που κάποιοι υποστήριξαν ότι… τον γλωσσόφαγε!

«Πρέπει να ντρέπεσαι γι’ αυτά που είπες για τον Παντελή Παντελίδη!», «μόνο ντροπή αισθάνομαι για σένα και αν είχες ανθρωπιά θα έβγαινες δημόσια να ζητήσεις συγγνώμη γι’ αυτά που είπες», «φαίνεται ποιος είναι αμόρφωτος!», «γλυκιά μου δεν έχεις ούτε ιερό, ούτε όσιο», «μορφωμένη είσαι εσύ που αδυνατείς να ξεχωρίσεις το Αίγιο από το Αιγαίο», «οφείλεις μία συγγνώμη στον Παντελή… Βαριά η σκιά του στην εκπομπούλα σας», είναι μερικά από τα πιο… «απαλά» σχόλια.


55.jpg

Μάλιστα, οι φωτογραφίες της Φαίης στο Instagram δέχθηκαν καταιγισμό αρνητικών σχολίων, κάποια από τα οποία ήταν άκρως υβριστικά και αφορούσαν ακόμα και… τα παιδιά της, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να κάνει, για λίγο, ιδιωτικό τον λογαριασμό της.

Την ίδια ώρα, στην πλατφόρμα κοινωνικών ψηφισμάτων, Avaaz, θαυμαστές του αδικοχαμένου τραγουδιστή μαζεύουν υπογραφές για την απόλυση της ξανθιάς παρουσιάστριας από τον ΑΝΤ1, οι οποίες, αυτή τη στιγμή, έχουν ξεπεράσει τις 8.300!

Στο πλευρό της Φαίης γνωστή συνάδελφός της

Τόσο η Φαίη, όσο και ο Γιώργος Λιάγκας, αποφεύγουν να κάνουν το παραμικρό σχόλιο για τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει.

Μάλιστα, όπως σας έχο��με ενημερώσει, την Δευτέρα, μετά την κηδεία του Παντελή, η παρουσιάστρια αρκέστηκε να πει μόνο πως «ο πόνος της μάνας είναι ο πιο τραγικός πόνος. Δύναμη και κουράγιο στη μάνα», αφήνοντας τον σύζυγό της να σχολιάσει το θλιβερό συμβάν.

collage22222.jpg

Η υποστήριξη στην Φαίη ήρθε από… την Κύπρο, όπου η Χριστιάνα Αριστοτέλους, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, «Για Σένα», χαρακτήρισε υπερβολικό το σάλο που έχει ξεσπάσει.

Ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υποστηρίζει την μία ή την άλλη πλευρά και πως το τραγικό συμβάν δεν αλλάζει, η Χριστιάνα ανέφερε, μεταξύ άλλων: «τι κάνει καλύτερο έναν άνθρωπο ο οποίος βρίζει και ανακυκλώνει όλη αυτή την αιμοβόρικη κατάσταση από εκείνον που είπε το οτιδήποτε; Και επειδή έχω φίλους που ήταν κοντά στον Παντελίδη, εκείνος ποτέ δεν θα αντιδρούσε έτσι κι ας είχε δεχθεί πολλή κριτική από την αρχή της καριέρας του. Αυτό που συμβαίνει είναι θλιβερό!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Χριστιάνα για τον «πόλεμο» στην Φαίη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- ΚΙ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ! Ο Παντελίδης ξεπέρασε σε χτυπήματα στο διαδίκτυο ακόμα και το δημοψήφισμα

- Άγνωστες πτυχές και περιστατικά από την ζωή του Παντελίδη: Ιστορίες που συγκινούν

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top