Ράνια Καρατζαφέρη: «Ήμασταν γειτονάκια με τον Παντελίδη... Ήταν τρελαμένος με αυτό το τζιπ»

ΔΕΙΤΕ τι εξομολογήθηκε στο "Αλήθειες με την Ζήνα" η δημοσιογράφος

Ράνια Καρατζαφέρη: «Ήμασταν γειτονάκια με τον Παντελίδη... Ήταν τρελαμένος με αυτό το τζιπ»

Για τον Παντελή Παντελίδη και την οικογένειά του μίλησε συγκινημένη η Ράνια Καρατζαφέρη στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» μιας και, όπως αποκάλυψε η ίδια, ήταν «γειτονάκια» με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή.

«Αυτό το σπίτι έκλεισε»

«Ήμασταν δίπλα! Τον θυμάμαι πάντα να παίζει, ένα παιδί με πολύ χιούμορ. Γνωρίζω τους γονείς του, τον πατέρα του…Είναι άνθρωποι της γειτονιάς, της διπλανής πόρτας» ανέφερε η δημοσιογράφος και πρόσθεσε: «Επειδή τους ξέρω τους ανθρώπους αυτούς, πόσο λατρεύουν τα παιδιά τους και πόσο από πάνω ήταν από τον Παντελή, αυτό το σπίτι έκλεισε. Είναι απ��λεια που δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να ξεπεραστεί. Και από τους γονείς και από τα αδέλφια του Παντελίδη. Ήταν από τις πιο δεμένες, πιο αγαπημένες οικογένειες. Ήταν μια οικογένεια πρότυπο για εμάς… Μια οικογένεια που παρά το γεγονός ότι έφτασε εκεί που έφτασε ο Παντελής δεν άλλαξε σε τίποτα, καμία συνήθεια.»

pantelidis-sfakianakis.jpg
«Η τελευταία φορά που είδα τον Παντελίδη»

Η Ράνια Καρατζαφέρη ανέφερε και την τελευταία φορά που είδε τον αδικοχαμένο τραγουδιστή.

«Τελευταία φορά είχαμε βρεθεί στο μεζεδοπωλείο του αδελφού του, του Τριαντάφυλλου, που είναι ακριβώς δίπλα στο πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ. Είχα πάει τυχαία με την κολλητή μου εκεί και ήταν ο Παντελής μέσα με την παρέα του, καθόλου ασυνήθιστο. Ο Παντελής ήταν συνέχεια στη γειτονιά. Είχε δέσιμο μεγάλο, είχε εξάρτηση από εκεί…Αυτομάτως γίναμε όλοι μια παρέα. Ο Παντελής έλεγε απίστευτα αστεία, γελούσαμε όλο το βράδυ. Τραγουδούσε… Αυτή ήταν η τελευταία φορά που τον είδα».

«Μια ημέρα πριν το μοιραίο»

Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε «εχθές το βράδυ ήμουν με ένα ξάδελφό μου, ο οποίος ήταν πολύ φίλος του Παντελή, μιλούσαμε για αυτόν και για τον παιδικό ενθουσιασμό που είχε και μου έλεγε πως μία ημέρα πριν από το μοιραίο, ο Παντελής ήταν τρελαμένος με αυτό το τζιπ. Και έκανε βόλτες, σβούριζε στη Νέα Ιωνία».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ: Αδημοσίευτο υλικό από στιγμές του Παντελίδη σε ένα 10λεπτο βίντεο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top