Θλίψη για τον εικονολήπτη που έσβησε στα 37 του-Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα στο facebook

"Καλό παράδεισο φίλε...»

Θλίψη για τον εικονολήπτη που έσβησε στα 37 του-Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα στο facebook

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Μυτιλήνη καθώς ένα παλληκάρι, εικονολήπτης στο επάγγελμα, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια επιπλοκή της υγείας του Κώστα Βερβέρη από το περασμένο Σάββατο, αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρή απ’ όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί και δυστυχώς μοιραία για τη ζωή του.

Η είδηση έχει προκαλέσει απέραντη θλίψη καθώς ο άτυχος άνδρας ήταν από τα πιο αγαπητά μέλη της οικογένειας των τοπικών μέσων ενημέρωσης και «παρών» όλα τα τελευταία χρόνια σε όλα τα μεγάλα και μικρά γεγονότα, καταγράφοντας με την κάμερά του τις ειδήσεις της Λέσβου.

12717834_10208372301764774_3991684907363334381_n.jpg

Το μήνυμα του φίλου του, Γιώργου Στεφάνου, ραγίζει καρδιές:

«Ολα έγιναν πολύ γρήγορα ρε Κωστα… Τουλάχιστον μας αφήνεις μόνο γλυκές αναμνήσεις… Λόγια δεν χωρούν αυτή την ώρα… Ενα καλό ταξίδι και τα άλλα κλεισμένα μέσα στην καρδιά και το μυαλό…
Έρχεται κάποια στιγμή που ο θάνατος παύει να είναι τόσο μακριά όσο νόμιζες, παύει να είναι απλός ο φόβος σου και συμβαίνει σε έναν άνθρωπο γεμάτο ζωή, σε έναν άνθρωπο που έχει τόσα πολλά να προσφέρει… σε έναν άνθρωπο που τον βλέπεις και απλά χαμογελάς πριν προλάβει να σου μιλήσει, γιατί το πηγαίο ευφυές χιούμορ του ξεχειλίζει.
Ο Κώστας Βερβερης ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους του «σιναφιού» μας που γνώρισα, πότε του δεν με έφερε σε δύσκολη θέση, πάντοτε χαιρόμουν να τον βλέπω σε ρεπορτάζ γιατί πάντα θα είχε ένα έξυπνο και γεμάτο χιούμορ σχόλιο, πάντα έδινε ψυχ�� στην κάθε παρέα και ας έλεγε μόνο μια κουβέντα. Ένας αληθινός επαναστάτης, ένας άνθρωπος ασυμβίβαστος, αλλά με καταβολές… Ακόμη και στον πόνο του και την αρρώστια του ήταν ένας γενναίος επαναστάτης που προτίμησε να πονάει σιωπηλά, ακόμη και στενοί του φίλοι δεν γνώριζαν για το τι συμβαίνει. Κωστα αδελφε θα είμαι εκεί κοντά σου στο τελευταίο αντίο… Καλό παράδεισο φίλε».

Πηγή: lesvospost. emprosnet

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top