��άνος και Γιώργος Σόμπολος on air:Η συμβουλή του πατέρα στον υιό για το δυστύχημα του Παντελίδη

«Ο στόχος του δημοσιογράφου είναι να βρίσκει όσα περισσότερα στοιχεία γίνεται για την υπόθεση που χειρίζεται» είπε πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ

Πάνος και Γιώργος Σόμπολος on air:Η συμβουλή του πατέρα στον υιό για το δυστύχημα του Παντελίδη

Δίπλα-δίπλα στα τηλεοπτικά παράθυρα της εκπομπής του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρέθηκαν ο Πάνος Σόμπολος και ο γιος του Γιώργος.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ ήταν καλεσμένος στο στούντιο, ενώ ο δημοσιογράφος του STAR βρισκόταν στον Ευαγγελισμό.

Μόλις ο Γιώργος Σόμπολος μετέδωσε τα νεότερα για τη μία από τις κοπέλες που επέβαινε στο μοιραίο τζίπ του Παντελή Παντελίδη, η οποία είναι σε σοβαρή κατάσταση και χειρουργείται αυτή την ώρα, ο πατέρας του πήρε το λόγο και είπε απευθυνόμενος στον γιο του: «Αν μπορέσεις να πάρεις συνέντευξη από την κοπέλα για να σου περιγράψει και τις συνθήκες: πως ακριβώς έγινε, αν φορούσαν ζώνες ασφαλείας, αν έτρεχε, αν είχαν πιεί νωρίτερα κάπου. Αν γίνεται βέβαια και μπορέσει να σου μιλήσει η διασωθείσα».

«Αυτός είναι ο στόχος και θα το παλέψουμε» αποκρίθηκε χαμογελώντας ο δημοσιογράφος του STAR στον πατέρα του και πολύ έμπειρο δημοσιογράφο.

Όπως σχολίασε ο Πάνος Σόμπολος στη συνέχεια, «ο κάθε δημοσιογράφος αυτό βάζει ως στόχο, πως θα έχει περισσότερα στοιχεία για το θέμα που χειρίζεται».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top