ΔΕΙΤΕ: Ο Αντωνάκης και η Ελενίτσα του «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» απέκτησαν χρώμα!

Σαν να γυρίστηκε... χθες, η αγαπημένη ελληνική ταινία του 1965

​«Παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω!» έλεγε ο Αντωνάκης στην Ελενίτσα του «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα», όμως… τι χρώμα ήταν το καπελάκι; Την απάντηση δίνει η έγχρωμη version της αγαπημένης ελληνικής ταινίας!

Γιορτάζοντας τα 50 του χρόνια, ο Κινηματογραφικός Οργανισμός Καραγιάννης – Καρατζόπουλος έβαλε χρώμα στις «περιπέτειες» του ζεύγους Κοκοβίκου και τις έκανε να μοιάζουν σαν να γυρίστηκαν… χθες.

280915190417_7559.jpg

Το «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» σκηνοθέτησε ο Γιώργος Τζαβέλλας και πρωταγωνιστούν οι Μάρω Κοντού και Γιώργος Κωνσταντίνου. Επίσης, παίζουν οι Δέσπω Διαμαντίδου, Λίλη Παπαγιάννη, Καίτη Λαμπροπούλου, Δέσποινα Νικολαΐδου, Κατερίνα Γώγου, Σταύρος Ξενίδης, Δημήτρης Καλιβωκάς, Νάσος Κεδράκας και Τασσώ Καββαδία.

kokovikou0.jpg

Η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά στις κινηματογραφικές αίθουσες των Αθηνών, του Πειραιά και των προαστίων το 1965 και έκοψε 297.273 εισιτήρια, καταλαμβάνοντας τη 13η θέση από τις 93 ταινίες της περιόδου, ενώ παραμένει μέχρι σήμερα μία από τις αγαπημένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

kokovikou3.jpg

Η επεξεργασία του φιλμ έγινε στα «West Wing Studios» στη Φλόριντα τα οποία εξειδικεύονται σε τεχνητούς χρωματισμούς ασπρόμαυρων ταινιών και θα παρουσιαστεί την Τρίτη, 1 Μαρτίου, ενώ στις αίθουσες θα βγει στις 10 του ίδιου μήνα.

Δείτε στο βίντεο τον Αντωνάκη και την Ελενίτσα να... παίρνουν χρώμα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top