Ελένη Μενεγάκη: Για ψώνια στο φαρμακείο χωρίς μακιγιάζ! Δείτε πως είναι άβαφη η παρουσιάστρια

Τα κριτσίνια χωρίς γλουτένη που αγόρασε και η υγιεινή διατροφή μετά τον ερχομό του τέταρτου παιδιού της

Ελένη Μενεγάκη: Για ψώνια στο φαρμακείο χωρίς μακιγιάζ! Δείτε πως είναι άβαφη η παρουσιάστρια

​Μπορεί καθημερινά να την βλέπουμε με βαρύ μακιγιάζ για τις ανάγκες της εκπομπής της, αλλά με το που τελειώνει τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις της, η Ελένη ψηφίζει φυσική ομορφιά και απαλλάσσεται από τα πολλά-πολλά.

Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ του περιοδικού «ΟΚ!» ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε την παρουσιάστρια στις 2 Φεβρουαρίου στο Μαρούσι, την ώρα που έκανε τις αγορές της από φαρμακείο της περιοχής.

el1.jpg
Άβαφη, με λίγο κραγιόν μόνο στα χείλη και casual ντυμένη, η Ελένη Μενεγάκη περιηγήθηκε στους χώρους και του φαρμακείου, αλλά εν τέλει στάθηκε σε ένα ράφι με κριτσίνια χωρίς γλουτένη τα οποία και αγόρασε.

el2.jpg
Άλλωστε μετά τον ερχομό της κόρης της Μαρίνας, η 46χρονη παρουσιάστρια έχει αποφασίσει να ασχοληθεί ενεργά με την γυμναστική (κάνοντας pilates) και να αφιερωθεί στην υγιεινή διατροφή, κάτι που φαίνεται, καθώς έχει χάσει όλα τα περιττά κιλά που της έμειναν μετά την τέταρτη εγκυμοσύνη.

el3.jpg
Όσο για τα επαγγελματικά της; Έχει κάθε λόγο να χαμογελά, μιας και όπως αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος,το συμβόλαιο της με τον Alpha ανανεώθηκε, παρά την έντονη πολιορκία των άλλων καναλιών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top