Πάρτον στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου: Καλεσμένος στην εκπομπή τα 'χωσε στην Δούκισσα

"Κάνεις την κουκλίτσα και τη Barbie! Χάλια μαύρα και οι δύο ταινίες που γύρισες!"

Πάρτον στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου: Καλεσμένος στην εκπομπή τα

Τις διαφορές τους on air προσπάθησαν να λύσουν στον «αέρα» του «Όλα πρώτη φορά» η Δούκισσα Νομικού και ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Θυμάστε που, όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, ο σχεδιαστής είχε μιλήσει με πολύ σκληρά λόγια για την παρουσιάστρια αλλά και για την Κατερίνα Καινούργιου επειδή κυκλοφορούν τις δικές τους συλλογές ρούχων αποκαλώντας τες μάλιστα «πλαστικές κούκλες»;

Ε, τώρα τα πράγματα έγιναν χειρότερα! Ο Νίκος Αποστολόπουλος, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, επιτέθηκε λεκτικά στην Δούκισσα, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να απαντάει με ειρωνικά σχόλια!

«Σε θεωρώ πολύ πιο έξυπνη για να στεναχωρηθείς από αυτά που είπα. Έχεις εγκλωβιστεί σε μία εικόνα την οποία σου έχουν χτίσει τα κανάλια, να κάνεις την κουκλίτσα και τη Barbie. Εγώ δεν σε θεωρώ Βarbie. Δεν είσαι μια κοπέλα από αυτές που μπορεί να έχει εδώ πέρα ο Θέμος να ανεβαίνουν πάνω να χορεύουν. Σε θεωρώ πολύ πιο έξυπνη. Σε έχει πάρει για κάτι παραπάνω, δεν σε έχει πάρει για να είσαι μαϊντανός. Σε βλέπω εγκλωβισμένη, αυτή την εικόνα έχεις υιοθετήσει. Στις ταινίες που γύρισες πάλι έκανες την κουκλίτσα. Τα είδα όλα (τις δύο ταινίες που έκανε η Δούκισσα), χάλια μαύρα και τα δύο! Θέλω λίγο να τσαλακωθείς. Επειδή έχεις και τα πτυχία σου σε θέλω επιτέλους να πεις κάτι!» είπε μεταξύ άλλων ο σχεδιαστής απευθυνόμενος στην παρουσιάστρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top