Σόμπολος για δολοφονία Σεργιανόπουλου:«Τον είδαμε μέσα σε λουτρό αίματος, κατασφαγμένο, γυμνό»

ΔΕΙΤΕ τι αποκάλυψε ο «πατριάρχης» του αστυνομικού ρεπορτάζ με αφορμή το νέο του βιβλίο

Σόμπολος για δολοφονία Σεργιανόπουλου:«Τον είδαμε μέσα σε λουτρό αίματος, κατασφαγμένο, γυμνό»

Μνήμες από τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου ξύπνησε ο Πάνος Σάμπολος στην εκπομπή «Καλημερούδια» όπου ήταν καλεσμένος.

Ο «πατριάρχης» του αστυνομικού ρεπορτάζ, με αφορμή το νέο βιβλίο του «Τα τραγικά γεγονότα της τελευταίας τριακονταπενταετίας. Όπως τα έζησα» μίλησε για τα «χιλιάδες εγκλήματα» που έχει ασχοληθεί όλα αυτά τα χρόνια της δημοσιογραφικής του πορείας, ενώ αναφέρθηκε και στον φόνο του ηθοποιού που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε νεκρός με 21 μαχαιριές στις 3 Ιουνίου 2008, μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι!

«Ήταν ένα από τα λεγόμενα σεξουαλικά εγκλήματα! Ο Γεωργιανός που σκότωσε τον Σεργιανόπουλο καταδικάστηκε σε ισόβια. Στην αρχή όταν πήγαμε στο Παγκράτι είδαμε τον Σεργιανόπουλο σε μια κατάσταση μέσα σε λουτρό αίματος, κατασφαγμένο, γυμνό, σε ύπτια θέση πεσμένο… Τον βρήκε η καθαρίστρια που πήγε να καθαρίσει το σπίτι σε κακό χάλι! Πήγαμε και εμείς μετά όταν τελείωσε η σήμανση, τον βρήκαμε κατασφαγμένο. Είχε μαχαιριές στο λαιμό, στην κοιλιακή χώρα, στη θωρακική χώρα, σε διάφορα σημεία!» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Μάλιστα, εξήγησε πως «αυτού του είδους τα εγκλήματα γίνονται κατά κανόνα, μπορώ να πω πάντα, με μαχαίρι γιατί δεν είναι προμελετημένα. Ένα δεύτερο στοιχείο που έχουν αυτά τα εγκλήματα είναι ότι υπάρχουν πολλές μαχαιριές, 30, 50, 70 , όχι δυο-τρεις!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top