Τα αποκαλυπτήρια της Μενεγάκη: Οι δηλώσεις που «δείχνουν» γάμο με τον Ματέο!

Παράλληλα μοιράζεται με όλους ποιο είναι το μυστικό μιας επιτυχημένης, μακροχρόνιας σχέσης!

Τα αποκαλυπτήρια της Μενεγάκη: Οι δηλώσεις που «δείχνουν» γάμο με τον Ματέο!

​Ανοιχτό βιβλίο ήταν κατά την διάρκεια της σημερινής της εκπομπής η Ελένη Μενεγάκη!

Την ώρα που τα δημοσιεύματα οργιάζουν το τελευταίο διάστημα, υποστηρίζοντας πως έχει παντρευτεί με τον Ματέο Παντζόπουλο, η παρουσιάστρια ήρθε εμμέσως πλην σαφώς να τα επιβεβαιώσει!

Αφορμή στάθηκε ένα θέμα που παρουσίαζαν στην εκπομπή, για τα ζευγάρια που έχουν πολύχρονη σχέση, κάνουν παιδιά αλλά επιλέγουν συνειδητά να μην παντρευτούν.

Όταν η Τζωρτζέλα Κόσιαβα της είπε πως με ένα γάμο μια γυναίκα μπορεί να «δέσει» τον γαϊδαρό της, η Ελένη… δεν πίστευ�� στ΄αυτιά της:

«Το πιστεύεις αυτό; Δεν ζεις σε αυτόν τον κόσμο! Δηλαδή μου λες ότι όσες γυναίκες ήθελαν να κρατήσουν τον άντρα τους για πάντα και παντρεύτηκαν… δεν τις χώρισαν. Άμα θέλει ο άντρας να φύγει…»

8023_MENEGAKI_PANTZOPOYLOS_18112013.jpg

Όταν η συνεργάτιδα της, της εξήγησε πως υπάρχουν και περιπτώσεις ζευγαριών που ένας εκ των δυο έχει παντρευτεί ή έχει αποκτήσει ήδη παιδί με προηγούμενο σύντροφο, η Ελένη της είπε:

«Δεν πάει έτσι γιατί ο ένας μπορεί να έχει ένα παιδί και ο άλλος να μην έχει κανένα. Άμα θες να είσαι σωστός με τον άνθρωπο σου, αυτός που δεν έχει κανένα παιδί, πρέπει ίσως να αποκτήσει κι αυτός ένα! Αυτός που έχει κάνει ένα γάμο και αγαπάει τον άλλον, μπορεί να χρειάζεται γι΄αυτόν που δεν έχει κάνει κανένα γάμο, να κάνει έναν!» (αναφέρουμε απλά, ότι η Ελένη Μενεγάκη πριν τον Μάκη Παντζόπουλο είχε παντρευτεί με τον Γιάννη Λάτσιο, έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά, σε αντίθεση με τον Μάκη Παντζόπουλο).

Παράλληλα αποκάλυψε και ποιό είναι το μυστικό μιας επιτυχημένης σχέσης ή γάμου:

«Έχεις καταλάβει τι γίνεται με τα διαζύγια; Πώς το λες αυτό το πράγμα; Έτσι δένει κανείς τον γάιδαρό του; Τον γάιδαρό του τον δένει όταν είναι υπ’ ατμόν συνεχώς δίπλα στον άλλον! Έτσι δένεται ο γάιδαρος! Όχι με υπογραφές! Άλλο είναι το μυστικό για να κρατηθεί ένας γάμος, και όχι πιάνω τον άλλον και τον παντρεύομαι. Δηλαδή άμα θέλει ο άλλος να φύγει θα σκεφτεί το διαζύγιο;»

Τέλος, τόνισε πώς όλα τα ζευγάρια έχουν το μυστικό τους:

«Για όλα τα ζευγάρια υπάρχει ένα μυστικό, για το πώς μπορούν να διατηρήσουν την σχέση τους και καλή, δηλαδή αν όχι ζεστή στο πέρασμα των χρόνων, τουλάχιστον να κυλά ανώδυνα… ήσυχα. Χωρίς προβλήματα. Επειδή όλοι δεν είμαστε ίδιοι, ούτε έχουμε το ίδιο ταίρι, γι΄αυτό λέω ότι το κάθε ζευγάρι έχει το μυστικό του. Αν το βρει τυχερό θα είναι, θα κυλήσει το πράγμα. Αν δεν το βρει…»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top