Τατιάνα Στεφανίδου: «Είναι κάποιοι άνθρωποι που μέσα από τη δουλειά γίνονται οικογένειά σου»

«Ο Γιώργος Παπαδάκης μου στάθηκε σε προσωπικό επίπεδο σαν πατέρας»

Τατιάνα Στεφανίδου: «Είναι κάποιοι άνθρωποι που μέσα από τη δουλειά γίνονται οικογένειά σου»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα», ήταν το πρωί της Κυριακής, η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη στην δημοσιογράφο που ακούει στο όνομα Γιώργος Παπαδάκης.

«Για την Τατιάνα Στεφανίδου έχω να πω τα καλύτερα λόγια. Η Τατιάνα είναι φίλη μου. Ως επαγγελματίας είναι επτάψυχη, έχει φοβερές ικανότητες και μπορεί να μεταλλάσσεται, να ανανεώνεται. Εκεί που λες πάει τελείωσε, έχει τη δυνατότητα να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα, μια καινούργια αρχή με μεγάλη επιτυχία. Δεν κρίνω συνήθως συναδέλφους μου, αλλά την Τατιάνα την θαυμάζω. Στα πρώτα βήματά της στην τηλεόραση η συνεργασία μας είναι εκπληκτική. Ως άνθρωπος είναι ευαίσθητη, τρυφερή, καταπληκτική σύζυγος, εκπληκτική μανούλα και πολύ καλή φίλη. Όταν θα φύγω από αυτή τη δουλειά θα είναι από τα λίγα άτομα που θα έχω στο ημερολόγιο της καρδιάς μου με κεφαλαία γράμματα γραμμένο», είπε ο δημοσιογράφος.

Συγκινημένη η Τατιάνα, τόνισε στη συνέχεια: «Ο Γιώργος Παπαδάκης μου στάθηκε σε προσωπικό επίπεδο σαν πατέρας».

Όσο για το αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που την ξέρει καλύτερα, εκείνη απάντησε: «Ένας άνθρωπος μόνο με ξέρει και από την καλή και από την ανάποδη, η Νατάσα Τσόλκα, η αρχισυντάκτριά μου, η οποία ξέρει για μένα τα πάντα. Μετά τον άντρα μου, ο άνθρωπος της ζωής μου είναι η Νατάσα και ο παραγωγός μου, ο Φίλιππος Βιστάκης. Είναι κάποιοι άνθρωποι που μέσα από τη δουλειά γίνονται οικογένειά σου».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top