Μαρία Μπεκατώρου: Λέει την ηλικία της και παραδέχεται ότι στις φώτο βγαίνει με ρετούς!

«Ψέματα να πω; Θα ήθελα να έχω ωραιότερο σώμα!»

Μαρία Μπεκατώρου: Λέει την ηλικία της και παραδέχεται ότι στις φώτο βγαίνει με ρετούς!

​Μια συνέντευξη… εφ΄όλης της ύλης έδωσε η Μαρία Μπεκατώρου για την απώλεια του μπαμπά της που την «σημάδεψε», την προσπάθεια της να γί��ει μητέρα, την απόλυτη αγάπη για τον σύζυγό της, αλλά και το ρετούς που κάνει στις φωτογραφίες.

Aκομπλεξάριστη, η παρουσιάστρια δήλωσε πως: «Είμαι 41 ετών αλλά νιώθω 25. Πλαστική δεν έχω δοκιμάσει. Έχω κάνει ο,τι με βοηθά να αισθάνομαι όμορφα. Από την άλλη, έχω καλά γονίδια από τους γονείς μου».

2031_ANTONIS_ALEVIZOPOYLOS_MARIA_MPEKATOROY_2352015.jpg
Όσο για τις παπαράτσι φώτο που την δείχνουν με μαγιό; Ομολογεί πως «βγαίνω με ρετούς. Τι να κάνω… Ψέματα να πω; Αυτή είναι η αλήθεια. Θα ήθελα να έχω ωραιότερο σώμα, αλλά αφού αυτό δεν έτυχε, ο,τι κάνω γίνεται προγραμματισμένα».

Αναφερόμενη στην απώλεια του μπαμπά της, δεν κρύβει πως «δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος. Μετά από αυτό όλα τα άλλα είναι τίποτα. Ένιωσα μεγάλο πόνο όταν τον έχασα. Άδειασα. Ακόμα πονάω. Όσο περνά ο καιρός είναι διαφορετικό και μπορώ να σου πω ότι είναι και λίγο πιο δύσκολο. Υπάρχουν στιγμές που τον αναζητώ. Έφυγε ο πρώτος πόνος της απώλειας και πια τα συναισθήματα μου είναι πιο βαθιά. Τώρα απλά δεν κλαίω πια τόσο συχνά όσο στην αρχή».

4789_MPEKATOROY_ALEVIZOPOYLOS_06122014.jpg
Μάλιστα δεν κρύβει ότι τον «νιώθει» συνεχώς:

«Κάθε φορά που συμβαίνουν ωραία πράγματα λέω “έκανες το θαύμα σου”. Τον έχω δει στον ύπνο μου. Μου έχει φέρει ωραία μηνύματα».

7152_MARIA_MPEKATOROY_1692015.jpg
Στη συνέχεια δεν κρύβει την μεγάλη επιθυμία της για ένα παιδί:

«Το θέλω πολύ. από την άλλη δεν είμαι εμμονική με αυτό. Ξέρω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Πιστεύω ότι θα γίνω καλή μαμά. Αν δεν γίνει, δεν έγινε. Προχωράμε τη ζωή μας. είμαι με έναν υπέροχο άνθρωπο που με γεμίζει. Ξέρω ότι και το παιδί να μη έρθει, θα είμαστε αγαπημένοι και ενωμένοι σαν μια ψυχή».
9896_MPEKATOROY_ALEVIZOPOYLOS_2072015.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top