Τζούλια Νόβα: «Την απιστία δεν την συγχωρώ με τίποτα!»

«Άβαφη δεν βγαίνω ποτέ έξω!» λέει το κορίτσι του «Τροχού της Τύχης»

Τζούλια Νόβα: «Την απιστία δεν την συγχωρώ με τίποτα!»

​Για τον παρουσιαστή του «Τροχού της Τύχης», Πέτρο Πολυχρονίδη, μίλησε σε συνέντευξη της η Τζούλια Νόβα.

0093_TZOYLIA_NOVA_1882015.jpg
Η καλλονή που καθημερινά βάζει φωτιά στα απογεύματα μας στις 18:50 από τη συχνότητα του Star, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Πέτρο Πολυχρονίδη, λέγοντας:

«Όσο περνά ο καιρός, δένουμε όλο και περισσότερο με τον Πέτρο. Δουλεύοντας μαζί του, έχω διαπιστώσει πως πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί, που είναι πάντα γεμάτο με θ��τική ενέργεια. Έχω να πω μόνο τα καλύτερα!».

210915153653_3278.jpg
Και μπορεί στα επαγγελματικά της να θαυμάζει τον Πέτρο Πολυχρονίδη, στην προσωπική της ζωή, όμως, τρεις είναι οι άνθρωποι-πρότυπα της:

«Είναι ο σύντροφος μου, η γιαγιά μου και η μητέρα μου. Είναι και οι τρεις καταπληκτικοί, γεμάτοι αγάπη και δοτικότητα, πάντα σε ετοιμότητα να προσφέρουν βοήθεια σε όποιον τη χρειάζεται γύρω τους. Τέτοιοι άνθρωποι στην εποχή μας, είναι άξιοι θαυμασμού και μόνο».

0069_GIANIS_MARKOY_TZOYLIA_NOVA_2092015.jpg
Τα τελευταία χρόνια, η Τζούλια Νόβα είναι ζευγάρι με τον Γιάννη Μάρκου. Πώς θα αντιδρούσε σε μια ενδεχόμενη απιστία;

«Εννοείται πως την απιστία δεν την συγχωρώ με τίποτα! Για να έχει φτάσει κάποιος σε σημείο να απατήσει, σημαίνει πως έχει χάσει το ενδιαφέρον για τον σύντροφο του, και εφόσον έχει σπάσει αυτός ο δεσμός, το καλύτερο που μπορούν να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι είναι να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους, πράγμα το οποίο θα έκανα και εγώ».

9568_GIANIS_MARKOY_TZOYLIA_NOVA_1982015.jpg
Τέλος, «μαρτύρησε» πως βγαίνει έξω πάντα περιποιημένη:

«Άβαφη δεν βγαίνω ποτέ! Έστω μια μάσκαρα και ένα απαλό κραγιόν θα τα βάζω πάντα. Μου αρέσουν οι γυναίκες που περιποιούνται τον εαυτό τους, οπότε το ίδιο κάνω κι εγώ».
4628_TZOYLIA_NOVA_2362015.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top