Δύο θρύλοι της Formula 1 «ζωντανεύουν» απόψε σε πρώτη προβολή στο Star!

Μη χάσετε την ταινία «Rush», στις 22:10

Δύο θρύλοι της Formula 1 «ζωντανεύουν» απόψε σε πρώτη προβολή στο Star!

​Την ταινία «Rush», για τους δύο μεγάλους πρωταθλητές της Formula 1, μεταδίδει απόψε, στις 22:10, σε πρώτη προβολή, το Star!

Ο βρετανός πλεϊµπόι Τζέιμς Χαντ, πιλότος της Formula 1 και ο μεθοδικός, σπουδαίος, αντίπαλός του, ο Αυστριακός Νίκι Λάουντα, δεν ήταν απλά δυο από τους καλύτερους οδηγούς όλων των εποχών, αλλά δυο θρυλικά είδωλα, που κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’70 κατάφεραν να μονοπωλήσουν το παγκόσμιο μηχανοκίνητο ενδιαφέρον με τις θρυλικές τους κόντρες, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

RUSH (2) (1024x683).jpg

Παρακολουθώντας τις προσωπικές στιγμές της ζωής των δυο σούπερ σταρ, η κάμερα καταγράφει τα όρια της σωματικής και ψυχικής αντοχής τους σε έναν κόσμο χωρίς εύκολες λύσεις και περιθώρια αστοχίας, όπου ένα μικρό και φαινομενικά αμελητέο λάθος, μπορεί πανεύκολα να στοιχίσει μια ή και περισσότερες ανθρώπινες ζωές...

RUSH (5) (1024x680).jpg

Η ταινία, σε σκηνοθεσία Ρον Χάουαρντ, είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία των δύο πρωταθλητών της Formula 1, με τους Κρις Χέμσγουόρθ, Ντάνιελ Μπρουλ, Ολίβια Γουάιλντ, Αλάξαντρα Μαρία Λάρα, Στέφεν Μάνγκαν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

RUSH (4) (1024x680).jpg

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top