Ζήνα Κουτσελίνη: «Μετά από 9 εξωσωματικές είπα κάποια στιγμή δεν αντέχω άλλο»

"Λύγισε" στο φινάλε της εκπομπής της η παρουσιάστρια

Ζήνα Κουτσελίνη: «Μετά από 9 εξωσωματικές είπα κάποια στιγμή δεν αντέχω άλλο»

Για την δική της τιτάνια προσπάθεια μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή της «Αλήθειες με την Ζήνα» προκειμένου να αποκτήσει την κόρη της Έμμα.

«Κι εγώ δεν είχα τη δύναμη. Μετά από εννιά εξωσωματικές είπα κάποια στιγμή δεν αντέχω άλλο, αν ο Θεός θέλει να μου δώσει ένα παιδί, θα μου το δώσει» εξομολογήθηκε η ίδια.

Mάλιστα, στο φινάλε της εκπομπής της «λύγισε» μιλώντας για τη μητρότητα και έστειλε το μήνυμά της.

«Η λύση δεν είναι η εξωσωματική, η λύση είναι η ψυχή μας , η πίστη στον Θεό και να μην αργήσουμε να πούμε πως θέλουμε να κάνουμε ένα παιδί. Το παιδί δεν έρχεται όποτε εμείς το θέλουμε, για αυτό πρέπει να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας» ανέφερε και πρόσθεσε: «Κάποτε πήγα σε έναν πνευματικό και του είπα θέλω να γίνω μητέρα. Και μου είπε “Zήνα θα γίνεις! Αλλά ξέρεις πότε; Όταν θα πιστέψεις ότι μόνο μητέρα θα γίνεις! Δεν θα το βγάλεις ποτέ από το μυαλό σου!”. Σε όλη αυτή την προσπάθεια ο σύζυ��ός μου ήταν δίπλα μου. Εμείς οι γυναίκες δεν είμαστε μόνες μας. Έχουμε τους άντρες δίπλα μας».

«Και κλείνω αυτή την εκπομπή ακούγοντας το ομώνυμο τραγούδι από τους “9 μήνες”. Εννέα μήνες κυοφορούμε για αυτό το παιδί. Εγώ εφτά γιατί ήρθε πρόωρα. Όμως το περίμενα με την ίδια αγκαλιά, με τον ίδιο καθρέφτη, ήταν το φως μου, είναι η Έμμα» κατέληξε η Ζήνα Κουτσελίνη και ξέσπασε σε κλάματα!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Zήνα Κουτσελίνη: Η συγκίνησή της στον «αέρα» της εκπομπής της «Αλήθειες με την Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top