Παίκτρια του ελληνικού «The Voice»: «πήγα σε ψυχολόγο στα 14»!

Τι εξομολογείται για το bullying που δέχθηκε

​Το ότι πήγε σε ψυχολόγο στα 14 της χρόνια εξομολογείται παίκτρια του «The Voice», μιλώντας για το bullying που δέχθηκε στα σχολικά της χρόνια.

«Πιστεύω πως οτιδήποτε είναι κάπως διαφορετικό προκαλεί την προσοχή των άλλων περισσότερο από το συνηθισμένο και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με οποιοδήποτε τρόπο. Κι εγώ λοιπόν σε αυτή την κατηγορία ανήκα, του λίγο διαφορετικού», λέει, στο περιοδικό «Eγώ Weekly», η Κατερίνα Καμπανέλη, η οποία είχε μιλήσει για το θέμα και κατά τη διάρκεια του talent show.

Μάλιστα, η νεαρή Κύπρια, που έφτασε ως τον τελικό με την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη και κατέκτησε την τέταρτη θέση, δεν διστάζει να απαντήσει όταν τη ρωτούν αν απευθύνθηκε σε ψυχολόγο: «τότε δεν το είχα κάνει. Πήγα μία φορά, όταν ήμουν δεκατεσσάρων, περισσότερο από περιέργεια. Ήθελα να δω πώς είναι».

«Κανείς άνθρωπος δεν είναι ίδιος με τον άλλο, όλοι έχουμε τις ιδιαιτερότητές μας. Απλά, κάποιοι διστάζουν να βγάλουν προς τα έξω τη διαφορετικότητά τους, ενώ άλλοι το κάνουν πιο εύκολα», συνεχίζει η Κατερίνα και καταλήγει: «τώρα πια, έχω αποδεχθεί τον εαυτό μου»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top