Κάλεσαν την Ντελεβίν σε εκπομπή και την ξεφτίλισαν:Απαράδεκτη η συμπεριφορά των παρουσιαστών

ΔΕΙΤΕ πως αντέδρασε το 22χρονο μοντέλο που κάνει τα πρώτα της βήματα ως ηθοποιός-VIDEO

Κάλεσαν την Ντελεβίν σε εκπομπή και την ξεφτίλισαν:Απαράδεκτη η συμπεριφορά των παρουσιαστών

​Υπόδειγμα υπομονής και αυτοσυγκράτησης ήταν η Κάρα Ντελεβίν κατά την διάρκεια συνέντευξης της στην εκπομπή τοπικού καναλιού με τον τίτλο «Good Day Sacramento».

Η 22χρονη καλλονή που κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, το τελευταίο διάστημα έχει πάρει σβάρνα τις συνεντεύξεις σε όλο τον κόσμο για να προωθήσει την νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο «Paper Towns» (κινηματογραφική μεταφορά της νουβέλας του συγγραφέα Τζον Γκριν).

2AEA222700000578-3177762-image-a-25_1438109371431.jpg
Φαίνεται όμως πως οι παρουσιαστές δεν συμμερίστηκαν την κούραση της, και από την αρχή της συνέντευξης άρχισαν να την βομβαρδίζουν με ειρωνικές ερωτήσεις, διακόπτoντας την με αγένεια.

Για πολλή ώρα, η Κάρα Ντελεβίν τους απαντούσε με ψυχραιμία, κάνοντας πλάκα και προσπαθώντας να διώξει την αμηχανία.

Ωστόσο ο κόμπος στο χτένι έφτασε όταν ένας εκ των τριών παρουσιαστών, της επεσήμανε πως «σε άλλες συνεντεύξεις σου έδειχνες πιο ενθουσιώδης. Είσαι κουρασμένη;», με την 22χρονη να του ανταπαντά:

2AEA223500000578-3177762-image-a-26_1438109646061.jpg
«Η πρεμιέρα της ταινίας ήταν χθες βράδυ. Ήταν μια πολύ συναισθηματική νύχτα, έμοιαζε με τέλος εποχής. Αλλά δεν είμαι λιγότερο ενθουσιώδης απ΄ότι ήμουν πριν μερικές εβδομάδες», υπενθυμίζοντας τους πως είναι πρωί ακόμα.

Τότε η παρουσιάστρια της είπε ειρωνικά πως «δείχνεις λίγο εκνευρισμένη, ίσως και να φταίμε εμείς», με την Κάρα να της απαντά:

«Ναι… ναι, νομίζω πως εσείς φταίτε».

Τότε ήταν που «έκοψαν» την συνέντευξη «στον αέρα» λέγοντας της όλο ειρωνία:

«Να σε αφήσουμε επομένως να πάρεις έναν υπνάκο ή να πιεις ένα Red Bull. Τι λες;» με τ��ν Κάρα να ακούγεται λίγο πριν «κοπεί» να λέει:

«Αυτό παραπήγε!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top