Μπαλατσινού-Κωστόπουλος: Χωρισμένοι και ευτυχισμένοι στην Πάτμο με τα παιδιά τους

ΔΕΙΤΕ φώτο από τα μπάνια του ζευγαριού και τις τρυφερές στιγμές του μπαμπά με τις κόρες του

Μπαλατσινού-Κωστόπουλος: Χωρισμένοι και ευτυχισμένοι στην Πάτμο με τα παιδιά τους

Μπορεί Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρος Κωστόπουλος να πήραν διαζύγιο, αλλά το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις, αφού πάνω απ΄όλα παραμένουν οικογένεια για χάρη των τριών παιδιών τους: Της 18χρονης Αμαλίας, της 16χρονης Αλεξάνδρας και του 8χρονου Μάξιμου.

image1 (1).jpg
Όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρος Κωστόπουλος έκαναν κοινές διακοπές στην Πάτμο (όπως κάθε χρόνο) για μια περίπου εβδομάδα.

τ2.jpg
Μάλιστα όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η παρουσιάστρια δεν σταμάτησε να ανεβάζει στο Instagram όμορφες εικόνες από τις καλοκαιρινές της στιγμές στο «Νησί της Αποκάλυψης».

τ3.jpg
Φορώντας ένα κοραλί μπικίνι που αναδείκνυε την καλλίγραμμη και γυμνασμένη σιλουέτα της, η Τζένη Μπαλατσινού απόλαυσε τα μπάνια της στην Πάτμο, με τον Πέτρο Κωστόπουλο να είναι πολύ τρυφερός με τις κόρες του, ειδικά με την Αμαλία που τον Αύγουστο φεύγει για να σπουδάσει στην Αμερική.

τ4.jpg
Αφού πέρασαν μαζί ευχάριστες οικογενειακές στιγμές στην Πάτμο, ο Πέτρος Κωστόπουλος έφυγε με τις δυο κόρες του για την Μύκονο, ενώ η Τζένη Μπαλατσινού παρέμεινε στο νησί με τον Μάξιμο.
τ5.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top