Φουλ του έρωτα στα Άχλα: Μενεγάκη- Παντζόπουλος επέστρεψαν στον παράδεισο τους

ΔΕΙΤΕ το κορμί της παρουσιάστριας τρεις μήνες μετά την γέννηση της κορούλας της-ΦΩΤΟ

Φουλ του έρωτα στα Άχλα: Μενεγάκη- Παντζόπουλος επέστρεψαν στον παράδεισο τους

Στον επίγειο παράδεισό τους επέστρεψαν Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος, έπειτα από τις μικρές τους αποδράσεις στην Σκόπελο αλλά και στο εξοχικό της παρουσιάστριας στην Κάρυστο.

el1.jpg
Το ερωτευμένο ζευγάρι πήγε πίσω στα Άχλα της Άνδρου, εκεί όπου γνωρίστηκαν για πρώτη φορά, ερωτεύτηκαν, και φέτος μετά από πέντε χρόνια σχέσης, θα περάσουν το πρώτο τους καλοκαίρι ως γονείς!

el2.jpg
Όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, Ελένη και Ματέο μετά τον ερχομό της νεογέννητης κορούλας τους, είναι πιο ερωτευμένοι και δεμένοι από ποτέ.

el3.jpg
Οι φωτογράφοι τους τσάκωσαν στην παραλία, με τον σύντροφο της παρουσιάστριας να την αγκαλιάζει, να την φιλά, και την Ελένη να το ανταποδίδει, με το χαμόγελο της ευτυχίας να φτάνει μέχρι τ΄αυτιά.

el4.jpgel5.jpg
Όσο για το κορμί της; Τρεις μήνες αφότου έγινε για τέταρτη φορά μαμά, έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, εντυπωσιάζοντας με το κορμί και την εμφάνιση της.

Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος βρίσκονται στα Άχλα με τις δυο κόρες της παρουσιάστριας, Λάουρα και Βαλέρια. Η νεογέννητη κορούλα της έμεινε στην Κάρυστο με την γιαγιά της Ζέτα, ενώ ο Άγγελος κάνει διακοπές με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top