Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Θα συνέχιζα στο πρωινό του Mega αλλά με διαφορετικό ρόλο!»

Πως σχολιάζει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν απέναντι από Τσολάκη-Παπανώτα στην ζώνη 16:00-18:00

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Θα συνέχιζα στο πρωινό του Mega αλλά με διαφορετικό ρόλο!»

​Μέχρι την Παρασκευή θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο πρωινό του Mega. Από εκεί και πέρα… όλα είναι ανοιχτά.

Γιατί μπορεί να είναι σχεδόν βέβαιο ότι από την νέα σεζόν πάει ΑΝΤ1 και θα παρουσιάζει την μεσημεριανή ζώνη με την Μαίρη Συνατσάκη στις 16:00-18:00 (απέναντι από Τσολάκη-Παπανώτα), αλλά ο ίδιος εξακολουθεί να δηλώνει πως:

«Με χαρά θα συνέχιζα στο Mega και του χρόνου. Με την ομάδα την συγκεκριμένη θα συνέχιζα άνετα και πρωινό θα ξαναέκανα. Απλά θεωρώ ότι επειδή είμαι έξι χρόνια πια στο πρωινό, θέλω για τον εαυτό μου να έχω μια εξέλιξη. Με ��ναν διαφορετικό ρόλο θα συνέχιζα με χαρά. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα παραπάνω ρόλο… μπορεί να είναι πολύ στοχευμένος, μια ρουμπρίκα για παράδειγμα! Αλλά όχι με το ίδιο πράγμα που κάνω εδώ και έξι χρόνια».

Τέλος σχολίασε και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, λέγοντας πως «με τον Γρηγόρη δεν γνωριζόμαστε προσωπικά. Έχουμε πολλούς κοινούς γνωστούς και γνωστές. Από εκεί και πέρα τον υπολείπτομαι επαγγελματικά, θεωρώ ότι είναι μια ολόκληρη σχολή ως παρουσιαστής, πιο επικοινωνιακός… με χειρονομίες! Δεν θα έλεγα τίποτα κακό γι΄αυτόν, τον θεωρώ από τους καλύτερους παρουσιαστές και δικαιούται να πει την άποψη του».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top