Παπανώτας- Τσολάκη: Στη μεσημερια��ή ζώνη από την νέα σεζόν απέναντι από Ουγγαρέζο-Συνατσάκη!

Το επιβεβαίωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή λέγοντας πως… «κάτι συζητιέται»!

Παπανώτας- Τσολάκη: Στη μεσημεριανή ζώνη από την νέα σεζόν απέναντι από Ουγγαρέζο-Συνατσάκη!

​Τις φήμες που θέλουν Δημήτρη Παπανώτα και Ελένη Τσολάκη από την νέα σεζόν να πηγαίνουν μεσημέρι, απέναντι από Δημήτρη Ουγγαρέζο και Μαίρη Συνατσάκη (ΑΝΤ1), επιβεβαίωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να είμαι εγώ αυτή που θα κάνω επίσημες ανακοινώσεις, γιατί δεν είμαι ούτε στέλεχος του Alpha, ούτε η άμεσα ενδιαφερόμενη. Αλλά εφόσον με ρωτάτε και έχει γραφτεί, κάτι συζητιέται! Χαίρομαι πάρα πολύ. Τα παιδιά εκτός από στενοί μου συνεργάτες είναι και πολύ καλοί μου φίλοι. Χαίρομαι που μέσα από το "Happy Day" αναδεικνύονται πρόσωπα και τους δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουν και κάτι καινούργιο. Ως επικεφαλής και αρχηγός της εκπομπής, το καλό που τους θέλω είναι να ξεκουραστούν τον Αύγουστο γιατί τον Σεπτέμβρη τους θέλω ετοιμοπόλεμους!»

Και μπορεί ακόμα η εκπομπή Παπανώτα-Τσολάκη να είναι υπό συζήτηση, αλλά ένα είναι το μόνο σίγουρο. Πως το «Happy Day» μετά τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης της φετινής σεζόν, συνεχίζει κανονικά και του χρόνου:

«Συνεχίζουμε κανονικά με το Happy Day νωρίς το Σεπτέμβρη. Ξεκουραζόμαστε το καλοκαίρι πρώτα ο θεός και επιστρέφουμε», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top