Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκαλύπτει γιατί έβαλε έναν gay στην «Εθνική Ελλάδος»!

Τι λέει για το ρόλο που υποδύεται ο ίδιος

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκαλύπτει γιατί έβαλε έναν gay στην «Εθνική Ελλάδος»!

​Για το ρόλο του gay στην «Εθνική Ελλάδος», τον οποίο ενσαρκώνει ο ίδιος, μιλά ο Γιώργος Καπουτζίδης, αποκαλύπτοντας τον λόγο για τον οποίο έγραψε τη σειρά, την οποία αγκάλιασε αμέσως το κοινό!

«Ο χαρακτήρας που υποδύομαι έχει μεγάλο ενδιαφέρον και τον αγαπώ πολύ. Νομίζω πως το άλλο κομμάτι που έχει να κάνει με τον gay ρόλο το έχουμε δει πάρα πολύ. Νομίζω επίσης πως από ένα σημείο και μετά δεν κάνει και καλό σε κανέναν. Δηλαδή όταν το πρωτοείδαμε στους "Απαράδεκτους" ήταν πολύ καλό γιατί έβαλε αυτό τον χαρακτήρα μέσα στα σπίτια. Άνοιξε λίγο το μάτι μας!», αναφέρει ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

Μιλώντας για το σκοπό που είχε ο εν λόγω χαρακτήρας, ο Γιώργος συνεχίζει: «όταν, όμως, κοιτάς για 25 χρόνια στο ίδιο σημείο το λιγότερο θα αλληθωρίσεις, το περισσότερο θα χάσεις την όραση σου. Και νομίζω πως αυτό έχει συμβεί στην ελληνική κοινωνία ούτως ή άλλως. Πρέπει λοιπόν να βρούμε κάτι άλλο. Ωραία είναι όλα αυτά που λέμε για την διαφορετικότητα και λοιπά αλλά εγώ πέρα από την διαφορετικότητα πιστεύω και στην ομοιότητα. Και η ομοιότητα είναι πως οι άνθρωποι είμαστε ίδιοι. Έχουμε πολλές ομοιότητες και πρέπει να τις δούμε. Θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό που υπάρχει αυτός ο χαρακτήρας και θεωρώ επίσης σημαντικό πως μπορούν να τον δουν και οι straight αλλά και οι gay. Είναι και κάτι άλλο. Μιλάμε πολύ για τα πρότυπα. Ακούω πολλούς να λένε τι πρότυπα δίνουμε στα παιδιά μας και άλλα τέτοια. Ωραία, τα παιδιά τα οποία αντιλαμβάνονται στα 8, στα 9, στα 10 τους αλλά και στην εφηβεία τους πως μάλλον είναι gay, τι πρότυπα έχουν; Τι πρότυπα τους δίνει η ελληνική τηλεόραση;».

«Ήθελα να φύγω από την πατροπαράδοτη κωμωδία και να πάω σε μία άλλη σειρά, όπου ζητούμενο να είναι ο ρεαλισμός. Δεν ήθελα μία σειρά, όπως το "Παρά Πέντε", να μαζευτεί ο κόσμος σπίτι και να το βλέπουν με πίτσες και μπίρες. Εδώ θέλω αυτός ο οποίος βλέπει αυτή τη σειρά και που τη βλέπει συνειδητά, θέλω να τον αγγίξει πολύ βαθιά. Θέλω να αισθανθεί ότι δεν είναι μόνος του. Να δει ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που μπορεί να έχουν τα ίδια προβλήματα, άγχη, στενοχώριες, προβλήματα, ηθικές αναστολές, όλα. Ότι δεν είναι μόνος του. Και χαίρομαι γιατί βλέπω ότι γίνεται αυτό», καταλήγει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top