Μια άλλη γυναίκα ντούμπλαρε την εγκυμονούσα Λένα Χίντεϊ στη γυμνή σκηνή του «Game of Thrones»

Από τις πιο σκληρές και βίαιες σκηνές του τελευταίου επεισοδίου του 5ου κύκλου της σειράς

Μια άλλη γυναίκα ντούμπλαρε την εγκυμονούσα Λένα Χίντεϊ στη γυμνή σκηνή του «Game of Thrones»

​Όλη η τεχνολογία των οπτικών εφέ επιστρατεύτηκε προκειμένου η Λένα Χίντεϊ να γυρίσει το τελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου της σειράς «Game of Thrones».

yamzsk39z5kx.jpg

Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, η 41χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε στις αρχές της χρονιάς πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Δεν αποκλείεται λοιπόν όταν γυριζόταν η εν λόγω σκηνή, η Χίντεϊ να διένυε τις πρώτες εβδομάδες της κύησης.

headey1.jpg
Προκειμένου λοιπόν να γυριστεί η εν λόγω σκηνή (που είναι μια από τις πιο σκληρές, πιο βίαιες και πιο… γυμνές του «Game of Thrones»), επιστρατεύτηκε το body double της ηθοποιού.

headey2.jpg
Τι έκαναν οι ειδικοί των οπτικών εφέ; Πήραν το κεφάλι της ηθοποιού και το τοποθέτησαν στο ολόγυμνο κορμί του body double, μιας γυναίκας δηλαδή που ήταν… ολόγυμνη για τις ανάγκες του ρόλου.

headey3.jpg
Για όσους δεν είστε fan της σειράς, να σας ενημερώσουμε πως η εν λόγω σκηνή ονομάζεται «walk of shame», δηλαδή «το περπάτημα της ντροπής» της βασιλομήτωρος «Σέρσεϊ Λάνιστερ», ως τιμωρία, επειδή ομολόγησε πως έκανε αιμομιξία με τον αδερφό και τον ξάδερφο της (και όχι μόνο).

headey5.jpgheadey6.jpg
Η σκηνή γυρίστηκε στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, διήρκεσε τρεις ημέρες και ήταν μια από τις δυσκολότερες του «Game of Thrones», καθώς το σενάριο ήθελε την «Σέρσεϊ Λάνιστερ» να υπόκειται στα βασανιστήρια του πλήθους, και να είναι πληγωμένη, βρώμικη, εξαντλημένη, καλυμμένη με κόπρανα αλλά και με φτυσιές.

headey7.jpg
Να σημειώσουμε τέλος, πως λόγω των μαγικών που έκαναν οι ειδικοί των οπτικών εφέ, (κολλώντας το κεφάλι της Χίντεϊ στο γυμνό κορμί του body double της), πολλές φορές ο λαιμός και οι διαστάσεις είναι διαφορετικές.
headey8.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top