Τι είπε η Ε. Μακρή Λυμπέρη που ξαναέβαλε ΦΩΤΟ της Μενεγάκη στο Ηello- Τα σχόλια του Λιάγκα

"Πρέπει να πούμε και μερικές αλήθειες" είπε ο παρουσιαστής

Τι είπε η Ε. Μακρή Λυμπέρη που ξαναέβαλε ΦΩΤΟ της Μενεγάκη στο Ηello- Τα σχόλια του Λιάγκα

Για τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη οι οποίες «φιγουράρουν» και πάλι στα εξώφυλλα του «Hello» μίλησε η Έλενα Μακρή Λυμπερη μετά την κόντρα της με την παρουσιάστρια.

«Τα περιοδικά δεν είναι το φωτογραφικό άλμπουμ του εκδότη. Από τη στιγμή που υπάρχει στην ελληνική κοι��ωνία η κυρία Μενεγάκη, δεν θα ασχοληθεί το Hello με την κυρία Μενεγάκη; Τα περιοδικά είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας μας. Όποιος είναι σταρ για μια εβδομάδα, γιατί τόσο διαρκεί το star system στην Ελλάδα, δικαιούται να κάνει το πέρασμά του από τα περιοδικά» ανέφερε και πρόσθεσε: «Είχε γεννήσει η κοπέλα, τι να βάλουμε; Ότι ήταν στο σπίτι της λεχώνα; Ήθελε να κάνει αγωγή, δεν ήθελε να κάνει αγωγή, ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι πιστεύει. Δικαίωμά μου είναι να γράφω με την ελευθερία γνώμης και άποψης αυτά που πιστεύω».

Ερωτηθείσα αν οι πωλήσεις το περιοδικού πήραν την… κατιούσα χωρίς την Μενεγάκη στα εξώφυλλα η ίδια απάντησε: «Τι πωλήσεις ρε παιδιά; Έχετε καταλάβει πού ζούμε; Για ποιες πωλήσεις μιλάμε; Δεν με απασχολούν αυτά τα πράγματα, ούτε πούλησε, ούτε δεν πούλησε. Όταν η κυρία Ελένη Μενεγάκη έχει κάνει κάτι που θα ενδιαφερθούμε γι’ αυτή βρίσκεται μέσα στο περιοδικό Hello».

Φυσικά, τις δηλώσεις της εκδότριας του «Hello» δεν άφησε ασχολίαστες ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος ανέφερε:

«Η κα Λυμπέρη είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα και επιχειρηματίας και ο άντρας της. Τους εκτιμώ παρότι στο παρελθόν είχαμε μια κόντρα. Τα έχουμε βρει τώρα…Καταλαβαίνω τι λέει, όμως πρέπει να πούμε και μερικές αλήθειες. Ότι η Μενεγάκη είναι ένα λαμπερό τηλεοπτικό πρόσωπο, άσχετα αν τη συμπαθεί ή την αντιπαθεί κάποιος. Έχει εκθρέψει γενιές και γενιές περιοδικών και τα περιοδικά εν πολλοίς στηρίζονται στην εικόνα της Ελένης Μενεγάκη. Να μην ξεχάσουμε ότι είναι το μόνο τηλεοπτικό πρόσωπο για το οποίο, έχει εκδοθεί ειδική έκδοση, για τη ζωή της Ελένης Μενεγάκη. Καλά λέει η κα Λυμπέρη αλλά η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος θέλει να την βλέπει στα περιοδικά. Άρα για αυτό τη βάζουνε, γιατί πουλάει! Αυτή είναι η αλήθεια, όλα τα άλλα είναι…»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top