ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: τι λέει ο Σεφερλής για την on air κόντρα με τον Ουγγαρέζο!

Πώς είναι πλέον η σχέση τους

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: τι λέει ο Σεφερλής για την on air κόντρα με τον Ουγγαρέζο!

​Για την αντιπαράθεση με το Δημήτρη Ουγαρέζο και το πώς είναι τώρα οι σχέσεις τους μίλησε οn air ο Μάρκος Σεφερλής, που ρωτήθηκε ευθέως από την Τατιάνα Στεφανίδου η οποία ήταν καλεσμένη του!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι δύο άνδρες ξεκατινιάστηκαν εν ώρα εκπομπής, με τον ηθοποιό – παρουσιαστή να βάζει «μπουρλότο», ενώ την επομένη ο Δημήτρης δεν εμφανίστηκε στο πλατό παρά το ότι βρισκόταν στο στούντιο.

«Δεν έγινε καμία “σφαγή”! Έγινε μία συζήτηση σε υψηλούς τόνους. “Σφαγή” την κάνανε παίζοντας το θέμα εδώ κι εκεί… Είμαι πολύ ειλικρινής άνθρωπος και ό,τι αισθάνομαι το δείχνω. Έγινε μια παρεξηγησούλα για τους λόγους που έγινε, ο κόσμος είδε στον αέρα τι ειπώθηκε και μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του», είπε ο Μάρκος.

Αναφερόμενος στο πώς είναι τώρα η σχέση του με τον Δημήτρη, ανέφερε: «είμαστε αυτό που βλέπει ο κόσμος, είμαστε μια χαρά! Είμαστε επαγγελματίες, είμαστε συνεργάτες, έχουμε περάσει πολλές κοινές ώρες μαζί και στο πλατό και εκτός… Αυτά δεν ξεχνιούνται μέσα σε δύο λεπτά! Από εκεί και πέρα, η συμπεριφορά μας είναι αληθινή. Συνεχίζουμε να περνάμε καλά και, γενικά, το κλίμα είναι πάρα πάρα πολύ ωραίο!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Μάρκος για την κόντρα με τον Δημήτρη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top