ΤΤ: Η μεγάλη έρευνα του Τάσου Τέλλογλου με θέμα «είναι το ευρώ ταμπού;»

Συντονιστείτε την Τρίτη 16/06 στις 00:30 στο Star

​Την Τρίτη 16 Ιουνίου στις 00:30 ο Τάσος Τέλλογλου θα παρουσιάσει μία ακόμα μεγάλη έρευνα με θέμα «Είναι το ευρώ ταμπού;».

Αυτό το μήνα o Τάσος Τέλλογλου και ο Λάζαρος Μπέλτσιος ερευνούν τέσσερις κλάδους της ελληνικής οικονομίας (υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου, τουρισμός, βιομηχανία και αγροδιατροφικό σύμπλεγμα) και επιχειρούν, μέσα από τα στοιχεία του κόστους και των πωλήσεων αυτών των κλάδων, να δώσουν μία απάντηση στο κατά πόσο τα προβλήματα ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας θα μπορούσαν να αντιμετωπισθούν με μία νομισματική μεταρρύθμιση και μια επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα.

Συνεταιριστές, νέοι επιχειρηματίες, επενδυτές των τελευταίων χρόνων της κρίσης αλλά και ηγέτες κλάδων, απαντούν στο ερώτημα αν θα βελτίωνε τη θέση της οικονομίας μας και των εργαζόμενων σε αυτή, μια νομισματική αλλαγή.

Την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015, στις 00:30 ο Τάσος Τέλλογλου θα παρουσιάσει την έκτη έρευνά του για τη σεζόν με θέμα «Είναι το ευρώ ταμπού;».

Στην ενημέρωση λέμε Star!

Ρεπορτάζ: Τάσος Τέλλογλου, Λάζαρος Μπέλτσιος

Σκηνοθετική επιμέλεια: Θανάσης Μίλησης

Διεύθυνση παραγωγής: Δημήτρης Κοτσίκος

Οργάνωση παραγωγής: Γιώργος Βενιός

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top