Έλλη Παπακωνσταντίνου: «Ήταν βασανιστήριο η Επιτροπή για την ΕΡΤ. Κάποια στιγμή ζαλίστηκα»

Η σκηνοθέτης μιλάει για τα όσα έζησε απέναντι στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την Ραχήλ Μακρή

Έλλη Παπακωνσταντίνου: «Ήταν βασανιστήριο η Επιτροπή για την ΕΡΤ. Κάποια στιγμή ζαλίστηκα»

​Η σκηνοθέτης Έλλη Παπακωνσταντίνου μίλησε για πρώτη φορά για την 10ωρη εξαντλητική Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, από την ��ποία πέρασε, για το νέο διοικητικό σχήμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Η ίδια δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή την κατηγόρησε ότι νονός της είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος, Λάμπης Ταγματάρχης.

«Ήταν μι�� ανακριτική διαδικασία, για μένα προσβλητική, ένα βασανιστήριο. Έφτασα στα όρια των ψυχικών και σωματικών αντοχών μου και δεν πιστεύω πως υπήρχε ουσιαστικός λόγος για όλο αυτό. Δεν είχαμε καν αναλάβει, πόσω μάλλον επιτελέσει κάποιο έργο. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει χρονικό όριο. Κάποια στιγμή ζαλίστηκα. Και από την ένταση κι επειδή δεν είχαμε φάει τίποτα», αναφέρει σε συνέντευξη της στο Έθνος της Κυριακής.

Παράλληλα, ξεκαθαρίζει και την σχέση της με τον Λάμπη Ταγματάρχη. Αρνείται ότι είναι βαφτιστήρα του και τονίζει: «Το είπα και στην Επιτροπή, αλλά δεν μπορώ να πείσω πως δεν είμαι ελέφαντας. Απλώς έχει έρθει και έχει δει κάποιες παραστάσεις μου».

Όσον αφορά την υποψηφιότητα της για την ΕΡΤ αναφέρει πως είναι «από αυτά που κάνουμε μερικές φορές και λέμε αποκλείεται», ενώ υπογραμμίζει ότι: «ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα που προχώρησε η υποψηφιότητά μου. Συνήθως είναι δεδομένο ποια πρόσωπα προωθούνται».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top