Γιώργος Λιάγκας: «Όλα τα κόμπλεξ που κουβαλάω, είναι από τον χωρισμό των γονιών μου»

«Δεν το ξεπέρασα ποτέ. Το πρότυπο του μαμά-μπαμπά είναι αναντικατάστατο»

Γιώργος Λιάγκας: «Όλα τα κόμπλεξ που κουβαλάω, είναι από τον χωρισμό των γονιών μου»

​Το ότι δεν ξεπέρασε ποτέ των χωρισμό των γονιών του εξαιτίας του οποίου κουβαλάει πολλά κόμπλεξ μέχρι σήμερα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής με αφορμή μια διαφωνία που είχε με την Μαίρη Συνατσάκη για τις μονογονεϊκές οικογένειες είπε:

«Άκου να δεις Μαίρη μου. Βγαίνουνε όλοι οι ψυχολόγοι και λένε ότι είναι καλύτερο να χωρίζουν οι γονείς. Ρώτα με εμένα που είμαι παιδί χωρισμένων γονιών και δεν το έχω ξεπεράσει ποτέ! Τα παιδιά ποτέ δεν θέλουν να χωρίσουν οι γονείς τους. Ποτέ!

Δεν ξέρω αν το έχεις ξεπεράσει εσύ, εγώ δεν το έχω ξεπεράσει όμως. Εμένα χώρισαν άσχημα οι γονείς μου και δεν το ξεπέρασα ποτέ. Και όλα τα κόμπλ��ξ που κουβαλάω στην ζωή μου, τα κουβαλάω εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Εγώ λοιπόν είμαι της λογικής ότι αν κάνεις παιδιά και δεν υπάρχει κάτι ακραίο π.χ να “παίζει” ξύλο ή να υπάρχει γκόμενος/γκόμενα, βάζεις τον εαυτό σου πίσω, τρως τα σκατά σου και είσαι εκεί για τα παιδιά σου, γιατί αυτά είναι το κέντρο του κόσμου.

Εμένα η δική μου ηθική και προσέγγιση αυτή είναι και δεν με ενδιαφέρει ο,τι και να λένε οι μεγαλύτεροι ψυχολόγοι του κόσμου. Για μένα τα παιδιά θέλουν τους γονείς τους ακόμα και όταν είναι υιοθετημένα. Το πρότυπο του μαμά-μπαμπά είναι αναντικατάστατο. Αυτό είναι το πιο ωραίο και το πιο σωστό!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top