Φίλοι φίλοι αλλά το φιλί φιλί!Με ποιον είναι πολύ «κοντά» η Γερμανού μετά τον Ιωάννου

ΔΕΙΤΕ τα τρυφερά τους ενσταντανέ στα μπουζούκια-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φίλοι φίλοι αλλά το φιλί φιλί!Με ποιον είναι πολύ «κοντά» η Γερμανού μετά τον Ιωάννου

​Παρηγοριά στην αγκαλιά του Αλέξη Παππά βρήκε η Ναταλία Γερμανού μετά τον χωρισμό της από τον Μάνο Ιωάννου.

νατ2.jpg
Η παρουσιάστρια όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, αναζήτησε την θαλπωρή στην αγκαλιά του… στενού της φίλου(;) ο οποίος είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα του εξωτερικού.

νατ3.jpg
Οι παπαράτσι τους τσάκωσαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο «Teatro», όπου όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr η Ναταλία έκανε πολύ σέξι εμφάνιση, με μαύρο μίνι φόρεμα και ψηλές μπότες.

Όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, παρά το γεγονός ότι οι δυο τους είναι μόνο… φίλοι, τα τρυφερά ενσταντανέ, οι αγκαλιές, οι τρυφερές στιγμές αλλά και τα φιλιά δεν έλειψαν ανάμεσα τους.

Να σημειώσουμε πάντως, πως παρουσιάστρια και μοντέλο γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια, ενώ ο 31χρονος Αλέξης συμβουλεύεται συχνά την Ναταλία για τα διάφορα θέματα του. Από τον Σεπτέμβριο μάλιστα που ο Παππάς επέστρεψε στην Ελλάδα, οι δυο τους κάνουν στενή παρέα και… φαίνεται.

Στο νυχτερινό κέντρο έφτασαν πάντως με διαφορά τριών ωρών. Η Ναταλία Γερμανού έφυγε μόνη της, ενώ ο 31χρονος παρέμεινε εκεί με φίλους του.

Να αναφέρουμε πάντως, πως στο «Πρωινό» ο Θέμης Γεωργαντάς ξεκαθάρισε πως η Ναταλία Γερμανού με τον Αλέξη Παππά είναι μόνο φίλοι, καθώς η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα «έχει κάτι πολύ καλό με 40χρονο επιχειρηματία. Δεν σημαίνει βέβαια πως είναι κάτι που θα κρατήσει για μια ζωή. Περνάει πολύ καλά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top