Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «ο Χαριτάτος έβαζε πανελίστες να με “βαράνε”»

Τι είπε για την διετή κόντρα τους και την αγωγή του παρουσιαστή εναντίον της

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «ο Χαριτάτος έβαζε πανελίστες να με “βαράνε”»

​Την διετή κόντρα της με τον Σπύρο Χαριτάτο «ζωντάνεψε» η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, μιλώντας σε συνέντευξή της για την επεισοδιακή αποχώρηση από την εκπομπή, αλλά και την αγωγή που έχει καταθέσει εναντίον της ο παρουσιαστής, όταν εκείνη υποστήριξε ότι… αρρώστησε εξαιτίας του!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο παρουσιαστής ζητά από την μαγείρισσα 1 εκατομμύριο ευρώ καθώς εκείνη δήλωσε ότι της έκανε τόσα καψόνια που έφτασε να έχει προβλήματα υγείας και απέκτησε ένα αυτοάνοσο νόσημα.

«Όταν λες για βασανιστήρια, δεν χρειάζεται να σε δέρνουν, ούτε να σε μαστιγώνουν. Όταν βλέπεις ότι κινδυνεύει η δουλειά σου και η προσωπικότητά σου, σηκώνεσαι και φεύγεις. Η συνεργασία μου με τον Χαριτάτο ήταν πολύ δύσκολη. Πέρασα πολλά. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Όταν περάσουν πολλά χρόνια, αν είσαι ακόμα στην τηλεόραση, θα κάνουμε αυτή τη συνέντευξη και θα τα μάθεις όλα τότε, γιατί είναι πράγματα που δεν μπορώ να τα πω ακόμα. Οχι για το συγκεκριμένο. Πράγματα που γενικά μου συνέβησαν τότε. Στο δικαστήριο αν χρειαστεί να τα πω θα τα πω. », είπε η Αργυρώ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αν και απέφυγε να απαντήσει τι ακριβώς συνέβη και αποχώρησε από το «10 Με 1 Μαζί», η μαγείρισσα δεν παρέλειψε να «καρφώσει»: «εγώ δεν περιμένω να πάρω χρήματα από άλλον για να δώσω σε άστεγους», είπε, σχολιάζοντας την δήλωση του παρουσιαστή ότι το 1 εκατομμύριο θα δοθεί για συσσίτια, ενώ πρόσθεσε ότι έχει οριστεί δικάσιμος και το θέμα το χειρίζεται ο δικηγόρος της.

«Ούτε απαξιώ, ούτε βαριέμαι, να σχολιάσω. Δεν θέλω να γυρίσω σε αυτές τις μέρες, τις έχω αφήσει πίσω μου... Δεν νομίζω ότι ένας νοήμων άνθρωπος, αν διαβάσει αυτή την αγωγή, θα πρέπει να απολογηθώ εγώ. Γιατί και αυτή που έγραψε, αυτό που έγραψε τότε στην εφημερίδα, έφυγε από τον κύριο αυτό για τον ίδιο λόγο που έφυγα και εγώ! Η ίδια η δημοσιογράφος που έκανε το πρωτοσέλιδο τότε στην εφημερίδα έφυγε για ακριβώς τον ίδιο λόγο!», συνέχισε η Αργυρώ και κατηγόρησε τον παρουσιαστή ότι συνέβαλε στο να απολυθεί η δημοσιογράφος που πήρε την επίμαχη συνέντευξη, αλλά και ότι έβαζε φίλους του πανελίστες να την «βαράνε» μέσα από τις εκπομπές!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Μπαρμπαρίγου για την κόντρα με τον Χαριτάτο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top