Η Μαρία Μπακοδήμου δέχτηκε μήνυμα on air από το σύντροφό της

ΔΕΙΤΕ τι είπε για την ανθοδέσμη που της έστειλε

Η Μαρία Μπακοδήμου δέχτηκε μήνυμα on air από το σύντροφό της

Την ανθοδέσμη που της έκανε έκπληξη ο σύντροφός της Τίμος στα γενέθλιά της,όταν εκείνη παρουσίαζε ζωντανά μαζί με το Φώτη Σεργουλόπουλο την εκπομπή «ΦΜ live», σχολίασε καθισμένη στον καναπέ του Μάρκου Σεφερλή η Μαρία Μπακοδήμου!

«Δεν το περίμενα. Ξαφνιάστηκα. Μ’ άρεσε παρόλο που δε μ’ αρέσει γενικά να δημοσιοποιούμε τη ζωή μας. Πάρα πολύ μου άρεσε. Είναι ένας άνθρωπος που μ αρέσει που μπήκε στη ζωή μου και νιώθω πολύ τυχερή γι’ αυτό. Για να κάνεις μία σοβαρή σχέση ίσως χρειαστεί και λίγος χρόνος για να είμαστε πιο ώριμοι να το διαχειριστούμε σωστότερα και έχουμε και περισσότερη ανάγκη από μία σχέση. Είναι και φορές στη ζωή μας ειδικά όταν είμαστε πιο μικροί θέλουμε να είμαστε πιο χαλαρή» δήλωσε η παρουσιάστρια.

Η ίδια είναι ένας ανεξάρτητος άνθρωπος και δεν μπαίνει σε «καλούπια», ωστόσο ο Τίμος κατάφερε να την κάνει να μη νιώθει πως «πνίγεται».

«Όταν νιώθεις ανεξάρτητη είναι δύσκολο να βρεθεί ένας άνθρωπος που να σε κάνει να νιώθεις ελεύθερο και ταυτόχρονα να νιώθεις πως είναι εκεί για σένα» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια του Star και ξεκαθάρισε πως δε συζεί με τον επί δύο χρόνια σύντροφό της: «θα είναι μεγάλο βήμα για εμάς να ζούμε μαζί σε κοινό σπίτι χωρίς να έχει ο καθένας το χώρο του».

Η ίδια με αφοπλιστική ειλικρίνεια δήλωσε πως θα ήθελε αυτή η σχέση να κρατήσει για μία ολόκληρη ζωή: «μακάρι να κρατήσει μία ζωή και να είναι και μακριά αυτή η ζωή. Είναι ωραίο να περνάς το χρόνο σου με ανθρώπους που σε αγαπούν και σε νοιάζονται» συμπλήρωσε.

Ίδια γνώμη με κείνη για όλα τα παραπάνω φαίνεται να έχει και ο Τίμος αφού δε δίστασε να της στείλει μήνυμα στον «αέρα» και να της πει πόσο ωραία είναι!

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια λέγοντας πως είναι το αγόρι της και όχι ο Φώτης με τον οποίο είναι 28 ολόκληρα χρόνια μαζί και θεωρεί και εκείνον, όπως επανειλημμένος έχει πει, οικογένειά της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top