Αντίστροφη μέτρηση: τι θα γίνει σε λίγο στον ελληνικό τελικό της Eurovision!

Στις 21:00 ανάβουν τα φώτα

Αντίστροφη μέτρηση: τι θα γίνει σε λίγο στον ελληνικό τελικό της Eurovision!

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για να επιλέξουμε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στην 60η Eurovision, τον Μάιο, στη Βιέννη, καθώς στις 21:00, στο «Έναστρον», αρχίζει ο ελληνικός τελικός! Τ�� star.gr θα έχει πλήρη ενημέρωση και συνεχείς αναρτήσεις.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η βραδιά θα αρχίσει με τις οικοδέσποινες, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαίρη Συνατσάκη, να έχουν στο πλευρό τους την Μπέσυ Αργυράκη και την Ελπίδα, δύο από τις τραγουδίστριες που μας έχουν εκπροσωπήσει στο παρελθόν.

Δέκα χρόνια μετά την πρωτιά της Ελλάδας στην Eurovision, οι πέντε διαγωνιζόμενοι θα ερμηνεύσουν το «My Number One», θυμίζοντάς μας τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου, που σκόρπισε ξέφρενους πανηγυρισμούς και έφερε τον μουσικό διαγωνισμό στην Αθήνα.

Οι υποψήφιοι θα ερμηνεύσουν live τα τραγούδια τους με την εξής σειρά: C: Real - «Crash And Burn», Θωμαή Απέργη - «Jazz & Συρτάκι», Barrice - «Ela», Shaya - «Sunshine» και Μαρία Έλενα Κυριάκου - «One Last Breath».

Στη σκηνή θα δούμε την Έλενα Παπαρίζου να ερμηνεύει το περσινό νικητήριο κομμάτι της Κοντσίτα Βουρστ, «Rise Like A Phoenix» και δύο νέα της τραγούδια. Επίσης, τους Freaky Fortune και τον RiskyKidd που μας εκπροσώπησαν πέρυσι με το «Rise Up», το συγκρότημα ONE σε ένα special reunion με το «Gimme», τον Λούκα Γιώρκα με το «Watch My Dance» από τον διαγωνισμό του 2011, τον Θάνο Καλλίρη με τους Kings να μας θυμίζουν το «Stop» από την Eurovision του 1987, καθώς και τον φετινό εκπρόσωπο της Κύπρου, Γιάννη Καραγιάννη.

Το τραγούδι που θα διαγωνιστεί στη Βιέννη θα ανακοινωθεί λίγο μετά τις 23:00. Ο νικητής θα προκύψει κατά 50% από την ψήφο της επταμελούς κριτικής επιτροπής και κατά 50% από τις ψήφους του κοινού μέσω televoting.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top