Χαμός στα social media με την συνέντευξη Βαρουφάκη στον Χατζηνικολάου!

Απλοί πολίτες, δημοσιογράφοι και πολιτικοί σχολίασαν «Στον Ενικό»

Χαμός στα social media με την συνέντευξη Βαρουφάκη στον Χατζηνικολάου!

​Πρώτο θέμα συζήτησης στα social media έγινε η συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Στον Ενικό» του Star, με το Twitter να «πλημμυρίζει» από μηνύματα πολιτών, δημοσιογράφων, αλλά και πολιτικών, ακόμα και εκτός Ελλάδας!

Τα hashtags (ετικέτες) #enikos #stoneniko και #varoufakis πήραν «φωτιά», με τα tweets να ανέρχονται σε πολλές χιλιάδες. Μάλιστα, τα #enikos και #stoneniko έγιναν τα δημοφιλέστερα hashtags στην Ελλάδα, ξεπερνώντας ακόμα και τα #KatoPartali και #TheVoiceGR που κρατάνε συνήθως τα σκήπτρα!

βφαδαδφδ.jpg

Οι πολίτες σχολίασαν, σκωπτικά κυρίως, την δήλωση του υπουργού ότι δεν γνώριζε για τις αυξήσεις των μισθών στη ΔΕΗ, αλλά και την… εμμονή του σε συγκεκριμένες λέξεις. «Γιατί βρε αλήτες δεν του είπατε του ανθρώπου για την ΔΕΗ; Ωραίο είναι να το μαθαίνει από τρίτους;», γράφει ένας χρήστης του Twitter, άλλος αναφέρει «φήμες λένε ότι μίλησε ο Βαρουφάκης και δεν είπε τις λέξεις "τοξικό" και "αυτοτροφοδοτούμενη"», ενώ άλλος διερωτάται «το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης θα εφαρμοστεί μόνο εντός Θεσσαλονίκης;».

e3e2140bdcc6ae965576b3a01d97230d.jpg
(Tweet δημοσιογράφου της El Pais)

Η συνέντευξη «Στον Ενικό» σχολιάστηκε και από δημοσιογράφους των ξένων μέσων ενημέρωσης, όπως το Associated Press, το ForexLive και η El Pais.

f10707508a2ef615a8a274d8b4b0da5e.jpg

Τέλος, για τα λεγόμενα του κ. Βαρουφάκη αναρτήσεις έκαναν και πολιτικοί, όπως ο Γιώργος Μουρούτης, που, μεταξύ άλλων, διερωτήθηκε «αντί να προσλάβετε καθαρίστριες, σχολικούς τροχονόμους και κηπουρούς στην #ert γιατί δεν προσλαμβάνετε στο ΣΔΟΕ;».

dD.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top