Τι θα συμβεί στη ζωή του Στάθη στον «Όρκο Σιωπής»;

Μάθε τις εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου

​Καταιγιστικές είναι σήμερα οι εξελίξεις στον «Όρκο Σιωπής», την καθημερινή σειρά του Star!

Ο Στάθης ζητάει από τον Άρη να προστατέψει την Ηλέκτρα, σε περίπτωση που του συμβεί οτιδήποτε. Η Αλεξάνδρα και ο Πέτρος παίρνουν μαζί τους τη Σάντρα στο Ναύπλιο, για ν’ αλλάξει παραστάσεις.

Episode 23 Still 2 (800x450).jpg

Την ίδια ώρα, ο Έκτορας προσπαθεί να προσεγγίσει τη Δάφνη μέσω της προεκλογικής εκστρατείας. Σύντομα μαθαίνει, όμως, ότι μαζί τους δουλεύει και η Ηλέκτρα και ξαφνιάζεται.

Ο Νώντας αποφασίζει να χαρίσει τη ζωή στον Στάθη και να τον χρησιμοποιήσει εναντίον του Πέτρου. Ο Τόνυ συνειδητοποιεί ότι παγίδευσε την άλλη εγγονή του Πέτρου και επιλέγει έναν ακραίο τρόπο για να καλύψει το λάθος του, ενώ η Βασιλική κρυφακούει όλη την αλήθεια.

Episode 23 Still 4 (800x450).jpg

Η Σάντρα αποφασίζει να πλησιάσει ξανά τη Στέλλα και ο Στάθης ζητάει από την Ηλέκτρα να αφήσει τη δουλειά που της προσέφερε η Νίκη.

Episode 23 Still 3 (800x450).jpg

Η Μαρίνα ετοιμάζεται να πάει στην Κύπρο, να δει από κοντά τις δουλειές του πατέρα της, ενώ ο Άγγελος και ο Ιούλιος στήνουν παγίδα στον Λεωνίδα, όμως ο Τόνυ έχει άλλα σχέδια για τον γιο του...

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top