Λιάγκας για Γαβαλά: «εμετική η εμφανισή του. Έγινε η Κοντσίτα της Ελλάδος»

«Αν ήμουν παρουσιαστής, θα του έλεγα να ξεβαφτεί»

Λιάγκας για Γαβαλά: «εμετική η εμφανισή του. Έγινε η Κοντσίτα της Ελλάδος»

​Τα εξ’ αμάξης έσουρε στον Λάκη Γαβαλά ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την εμφάνισή του στο «Dancing With The Stars»!

Όπως σας ενημερώσαμε, ο εκκεντρικός κριτής εμφανίστηκε με κατακόκκινο κραγιόν και… μουστάκι, κάτι που ενόχλησε τον παρουσιαστή: «η εμφάνισή του στο show είναι εμετική. Έτσι δεν περνάς μήνυμα διαφορετικότητας αν όντως αυτό ήθελε να περάσει. Έκανε κακό στο show και η εικόνα του ήταν απωθητική» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ δεν δίστασε ακόμα και να παρομοιάσει τον Λάκη Γαβαλά με την Κοντσίτα Βουρστ! «Δηλαδή έγινε ο Γαβαλάς η Κοντσίτα στην Ελλάδα; Απαράδεχτο να εμφανίζεται έτσι αισθητικά απαράδεχτο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ούτε όμως και η παρουσιάστρια του show αλλά και ο Γιάννης Λάτσιος γλίτωσαν από το «φαρμάκι» του Γιώργου! «Αυτός το έκανε για να τον σχολιάσουν και κανείς δεν το σχολίασε έστω να του κάνουν πλάκα. Ούτε η παρουσιάστρια ασχολήθηκε αλλά ούτε και ο Λάτσιος του είπε κάτι. Πράγμα απαράδεχτο. Ο Γαβαλάς το έκανε αυτό για να ασχοληθούν μαζί του. Δεν ενδιαφέρει κανέναν ο λόγος του, έτσι έχει αποδειχθεί γι’ αυτό προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή με την εμφάνιση», είπε.

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθάρισε πως, αν στο «The Voice», που παρουσίαζε ο ίδιος, εμφανιζόταν κάποιος έτσι, θα του έλεγε να πάει να ξεβαφτεί: «θα το έλεγα κι ας με έδιωχναν και μένα. Θα το έλεγα πάντως»!

Πολλά... νεύρα έχει ο παρουσιαστής τελευταία!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top