ΕΛΕΟΣ: Μαθήματα ορθοφωνίας έκανε στο πλατό της εκπομπής η Κ. Σπυροπούλου

Ψάχνει να βρει τρόπους για να ανεβάσει τα νούμερα

ΕΛΕΟΣ: Μαθήματα ορθοφωνίας έκανε στο πλατό της εκπομπής η Κ. Σπυροπούλου

​Πολλά έχουν ειπωθεί για την φωνή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, που για πολλούς είναι ένα από τα μειονεκτήματά της, γι’ αυτό και η… παρουσιάστρια αποφάσισε να τους δώσει την απάντησή της με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Τι έκανε λοιπόν; Ξεκίνησε την εκπομπή κάνοντας μαθήματα… ορθοφωνίας!

«Λοιπόν έχω μια ιδέα, επειδή έχει γίνει πλέον πανελλαδικό το πρόβλημα της φωνής μου αποφάσισα να ξεκινήσω ορθοφωνία και τοποθέτηση φωνής. Και θα κάνουμε μαζί το πρώτο μάθημα. Θα τους πάρω τους τηλεθεατές μαζί μου και θα πάρω και τον Αντώνη μαζί. Τέτοιο άνθρωπο δε θα τον εκμεταλλευτώ; Δεν ξέρει τι γίνεται... τον έχω σήμερα, αύριο θα τον έχω; Ας τον πάρω τώρα που τον έχω. Έχω φέρει τα κείμενα μου, γιατί έχω ξεκινήσει μαθήματα ορθοφωνίας και ναι σας το λέω εδώ πέρα», είπε η Κωνσταντίνα και άφησε τους συνεργάτες της να κοιτάζονται απορημένοι.

Διότι σιγά να μην τους είχε ενημερώσει νωρίτερα ότι σκόπευε κοτζάμ κεντρική παρουσιάστρια να στρέψει πάλι τα φώτα πάνω της.

Πάντως και στα μαθήματα, σκούρα τα βρήκε η Κωνσταντίνα και κουράστηκε πολύ το πουλάκι μου με τις αναπνοές!

Τι να κάνεις όμως; Η κορυφή θέλει κόπο και η Κωνσταντίνα μάλλον θα χρειαστεί πολλές ακόμα αναπνοές για να την κατακτήσει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top