ΝΕΑ κωμική σειρά στο Star: «2 Broke Girls» κάθε Κυριακή!

Από 19 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 16:40

ΝΕΑ κωμική σειρά στο Star: «2 Broke Girls» κάθε Κυριακή!

​Μία ξεκαρδιστική κωμωδία, με πρωταγωνίστριες δύο τελείως διαφορετικά κορίτσια που προσπαθούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, έρχεται στο Star: από την Κυριακή, 19 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή, στις 16:40, θα μεταδίδεται το «2 Broke Girls»!

Την σειρά υπογράφουν ο δημιουργός του «Sex & The City», της σειράς που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές και κέρδισε 8 χρυσές σφαίρες, Μάικλ Πάτρικ Κινγκ και η κωμικός Γουίτνεϊ Κάμινγκ, ενώ παίζουν οι Κατ Ντένιγκς, Μπεθ Μπερς, Γκάρετ Μόρις και Τζόναθαν Κάιτ.

Τα δύο διαφορετικά κορίτσια του «2 Broke Girls» είναι η Μαξ και η Κάρολαϊν.

2 BROKE GIRLS 2 (640x425).jpg

Συγκεκριμένα, η Μαξ βγάζει τα προς το ζην δουλεύοντας ως σερβιτόρα σε ένα κλασσικό εστιατόριο της Νέας Υόρκης, αλλά και ως νταντά σε μια πλούσια οικογένεια. Ζει με τον φίλο της σε ένα μικρό διαμέρισμα. Με τη ρουτίνα να κυριαρχεί στη ζωή της, η Μαξ είναι συμβιβασμένη, χωρίς φιλοδοξίες. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή, που έρχεται στο μαγαζί μια νέα σερβιτόρα, η Κάρολαϊν, και φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή της.

Η Κάρολαϊν είναι το αντίθετο της Μαξ, χαριτωμένη, με εκλεπτυσμένο γούστο, μεγαλωμένη σε πολύ πλούσια οικογένεια με όλες τις ανέσεις και με μόρφωση στα καλύτερα σχολεία. Ο τρόπος ζωής της όμως άλλαξε πολύ γρήγορα καθώς τα πλούτη του μπαμπά αποδείχθηκαν πως δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια μεγάλη απάτη. Έτσι, χωρίς να έχει άλλη επιλογή, έπρεπε να βρει μια δουλειά για να επιβιώσει.

2 BROKE GIRLS 3 (640x426).jpg

Παρά τις διαφορές τους, τα δύο κορίτσια δεν αργούν να γίνουν φίλες και να θέσουν έναν κοινό στόχο, να μαζέψουν 250.000 δολάρια για να ανοίξουν το δικό τους μαγαζί. Όμως, οι διαφορετικοί κόσμοι από τους οποίους προέρχονται κάνουν τη συνεννόηση μεταξύ τους πο��ύ δύσκολη, αν όχι αδύνατη, προσφέροντας όμως άφθονο γέλιο!

Με έξυπνα αστεία, γρήγορους διαλόγους και δευτερεύοντες χαρακτήρες που παραπέμπουν σε καρικατούρες, η σειρά υπόσχεται απολαυστικές στιγμές κλασικής κωμωδίας. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, λίγο πολύ όλοι θα ταυτιστούμε με τα δύο κορίτσια, που, παρά τις αντιξοότητες, δεν σταματούν να πιστεύουν στα όνειρά τους…

Ο πρώτος κύκλος του «2 Broke Girls» αποτελείται από 24 επεισόδια και έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 19 Σεπτεμβρίου του 2011, ενώ ολοκληρώθηκε στις 7 Μαΐου του 2012. Τη σεζόν παρακολούθησαν κατά μέσο όρο περισσότεροι από 11 εκατομμύρια τηλεθεατές.

2 BROKE GIRLS 4 (640x425).jpg

Το 2012 η σειρά τιμήθηκε με το βραβείο «Αγαπημένη Νέα Κωμική Σειρά» στα «People’s Choice Awards» και κέρδισε βραβείο σε τεχνική κατηγορία στα «Emmy». Στον πρώτο κύκλο της σειράς εμφανίζεται η εκδότης, συγγραφέας και ιδρυτής της «Martha Stewart Living Omnimedia», Μάρθα Στιούαρτ ενώ στο δεύτερο ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του CNN, Πιρς Μόργκαν.

Συνολικά έχουν γυριστεί τρεις κύκλοι επεισοδίων και στις 27 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ η 4η σεζόν, την ώρα που η σειρά προβάλλεται σε περισσότερες από 40 χώρες.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του «2 Broke Girls»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top