«Προδοσία»: Ο Χακάν θέλει να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Αχμέτ

Οι σημερινές εξελίξεις στην σειρά του Star

«Προδοσία»: Ο Χακάν θέλει να πάρει εκδίκηση ��ια τον θάνατο του Αχμέτ

Καταιγιστικές είναι σήμερα οι εξελίξεις στην σειρά του Star «Η Προδοσία», που μεταδίδεται καθημερινά στις 18:40.

Το σχέδιο, που οργανώνει ο Οσμάν για να φέρει κοντά ξανά τον Μετέ και την Αϊτσά, δυστυχώς δεν έχει την κατάληξη, που περίμενε.

Η Μπερίν σκέφτεται πως ήταν άδικη με τον Χακάν. Ζητάει να τον συναντήσει για να μιλήσουν. Στη συνάντηση αυτή μαθαίνει πως ο Εκρέμ του άφησε όλη την περιουσία του. Το νέο αυτό όμως το μαθαίνει και η Καρολίν, η οποία και επισκέπτεται αμέσως τον Χακάν. Ο Σονέρ και η Μπαχάρ ανακοινώνουν στη Ντενίζ την απόφασή τους να παντρευτούν. Η απρόσμενη αντίδραση της Ντενίζ όμως θα τους προβληματίσει. Το πρόβλημα αυτό θα τους βοηθήσει να το λύσουν η Τζεμιλέ.

Στο κλαμπ, που εργάζεται ο Μετέ ως σερβιτόρος, μαθαίνει γρήγορα τις πληροφορίες που θέλει. Μαθαίνει σε ποιο νοσοκομείο χειρουργείται ο Τουγρούλ και ενεργοποιείται. Ο Μετέ θέλει να πάει στο νοσοκομείο για να ζητήσει εξηγήσεις από τον Τουγρούλ. Στη θέση του Τουγρούλ συναντάει κάποιον άλλον. Ο Χακάν θέλει να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Αχμέτ. Μαθαίνει από τον πατέρα του τους δολοφόνους του Αχμέτ και προσπαθεί να τους κυνηγήσει. Η Μπερίν μαθαίνει τις εξελίξεις από τον Εκρέμ και φοβάται για τη ζωή του Χακάν. Απελπισμένη ζητάει βοήθεια από τον Σονέρ. Όλοι προσπαθούν να εμποδίσουν τον Χακάν πριν είναι πολύ αργά.

ΔΕΙΤΕ το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top