ΔΕΙΤΕ: Ολοκαίνουργιες φώτο από τα παρασκήνια των γυρισμάτων της σειράς «Όρκος Σιωπής»!

Κάτια Δανδουλάκη, Παναγιώτης Μπουγιούρης και Μαρία Κορινθίου σε πυρετώδεις προετοιμασίες

ΔΕΙΤΕ: Ολοκαίνουργιες φώτο από τα παρασκήνια των γυρισμάτων της σειράς «Όρκος Σιωπής»!

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται οι συντελεστές της ολοκαίνουργιας σειράς του Star (σε συμπαραγωγή με το κυπριακό κανάλι Sigma), «Όρκος Σιωπής», τα γυρίσματα της οποίας έχουν ξεκινήσει από τον Αύγουστο, και γίνονται σε φυσικούς χώρους, στην Αθήνα, στο Ναύπλιο και στην Κύπρο.

Παρακάτω, θα δείτε backstage φωτογραφίες από το Παλαιό Ψυχικό, όπου γύρισαν μερικές από τις σκηνές της σειράς, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και η Μαρία Κορινθίου.

image1.jpg
Μιλώντας για τη συμμετοχή της στην νέα, καθημερινή, δραματική σειρά, η Κάτια Δανδουλάκη δήλωσε πως «αντλώ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση από αυτή τη δουλειά. Νιώθω ότι ανοίγουν περισσότερο οι πόρτες για την μυθοπλασία στην ελληνική τηλεόραση, και είναι πολύ ευχάριστο. Νιώθω επιπλέον μεγάλη ασφάλεια, αφού δουλεύω με πολύ καλούς και έμπειρους συντελ��στές», με τους περισσότερους από τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν όπως λέει.

ορ1.jpg
Αναφερόμενη στον ρόλο της Αλεξάνδρας Ασλάνη τον οποίο υποδύεται, λέει πως είναι μια γυναίκα «που κρύβει πολλές αντιφάσεις, και παίζει κομβικό ρόλο στην πλοκή».

or8.jpg
Το σενάριο της σειράς, περιστρέφεται γύρω από την οικογένεια Ασλάνη, επιχειρηματίες που ζουν στο Ναύπλιο και στην Αθήνα, με καταγωγή από την Κύπρο.

Η υπόθεση, επικεντρώνεται στην προσπάθεια του Άρη (Παναγιώτη Μπουγιούρη), γιου της Αλεξάνδρας από τον πρώτο της γάμο, να βρει τους δολοφόνους του πατέρα του, Παύλου Δημοσθένους:

or5.jpgor6.jpg
«Ο Άρης που υποδύομαι, έχασε τον πατέρα του σε βρεφική ηλικία και κουβαλάει ένα μεγάλο ψυχικό τραύμα, το οποίο προσπαθεί να επουλώσει μέσω της δουλειάς του, ως επιτυχημένου συγγραφέα. Παρόλο που έχει μια πολύ όμορφη οικογένεια με την σύζυγό του Ελένη (Μαρία Κορινθίου), και την υπέροχη κόρη του Σάντρα (Μαίρη Νέγρη), η εμμονή με την δολοφονία του πατέρα του, τον κάνει να τις παραμελεί».or7.jpgορ2.jpg
Τέλος, αποκάλυψε πως «για να ερμηνεύσω έναν ρόλο, αντλώ από τα προσωπικά μου βιώματα, ευχάριστα ή και δυσάρεστα. Με αυτή την έννοια, η δουλειά μου είναι μια έμμεση ψυχοθεραπεία, αφού έτσι μετατρέπω και άσχημες αναμνήσεις σε κάτι λειτουργικό, που μοιράζομαι στη συνέχεια με το κοινό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΚΟΥΣΤΕ το τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη για τον «Όρκο Σιωπής»!

ΔΕΙΤΕ: Νέα backstage από τα γυρίσματα της νέας, καθημερινής σειράς του Star, «Όρκος Σιωπής»

Κ. Δανδουλάκη: Γιατί αρχικά ήθελε να πει «όχι» στον «Όρκο Σιωπής»-Τι την έκανε να αλλάξει γνώμη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top