Α’ προβολή στο Star: «Άλλοθι», με τον Ρίτσαρντ Γκιρ!

Το δραματικό θρίλερ απόψε, Παρασκευή, στις 22:00

Α’ προβολή στο Star: «Άλλοθι», με τον Ρίτσαρντ Γκιρ!

​Μία από τις καλύτερες ταινίες με πρωταγωνιστή τον Ρίτσαρντ Γκιρ, το «Άλλοθι (Arbitrage)» , έχει σήμερα, Παρασκευή, το Star, στις 22:00, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή!

Σε σκηνοθεσία Νίκολας Τζαρέσκι, στο δραματικό θρίλερ αμερικάνικης παραγωγής 2012, παίζουν οι Ρίτσαρντ Γκιρ, Σούζαν Σάραντον, Μπριτ Μάρλινγκ, Τιμ Ροθ και Λετίσια Κάστα.

ARBITRAGE 1 (800x531).jpg

ΥΠΟΘΕΣΗ: Εκ’ πρώτης όψεως, ο Ρόμπερτ Μίλερ, είναι η επιτομή του αμερικάνικου ονείρου. Ιδιαίτερα επιτυχημένος επιχειρηματίας, στον χώρο των επενδύσεων και του χρηματιστηρί��υ, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία δική του εταιρία, επενδύσεων κεφαλαίου, ενώ ζει με την κόρη του και τη γυναίκα του σε μία τεράστια έπαυλη. Τα φαινόμενα όμως συχνά απατούν και οι μάσκες σύντομα θα πέσουν. Ο Ρόμπερτ είναι πλέον 60 και μόνη του επιθυμία είναι να πουλήσει τον κολοσσό, που έχει δημιουργήσει σε μία τράπεζα. Ο οικονομικός τομέας όμως είναι σκληρός και δεν συγχωρεί. Κάποιες λάθος κινήσεις θα αποκαλύψουν όχι μόνο τις απάτες, που κατά καιρούς έχει διαπράξει ο Ρόμπερτ, αλλά και τα χρέη στα οποία βρίσκεται η εταιρία του. Στον οικονομικό κόσμο και όταν όλα τα υπάρχοντά σου είναι εταιρικά, μπορούν να καταρρεύσουν όλα εν ριπή οφθαλμού. Ο Ρόμπερτ βρίσκεται σε ακριβώς αυτό το στάδιο, είναι ένα βήμα πριν την καταστροφή και ο μόνος, που μπορεί να τον βοηθήσει είναι ένα απρόσμενο πρόσωπο από το παρελθόν του…

ARBITRAGE 4 (800x450).jpg

Μετά το «Άλλοθι», ακολουθεί η ταινία «Ροκ Σταρ», με τους Μαρκ Γουόλμπεργκ και Τζένιφερ Άνιστον, σε σκηνοθεσία Στίβεν Χέρεκ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Από μικρός ο Κρις Κόουλ είχε πάθος με την ροκ μουσική. Την ημέρα εργάζεται ως επισκευαστής φωτοτυπικών μηχανημάτων. Τη νύχτα όμως είναι ο τραγουδιστής του τοπικού συγκροτήματος «Blood Pollution». Τα πράγματα παίρνουν απρόβλεπτη τροπή όταν τελικά τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος αποφασίζουν να συνεχίσουν χωρίς τον Κρις. Παρόλα αυτά, η τύχη χαμογελά στον τελευταίο και τα όνειρά του πραγματοποιούνται όταν καταφέρνει να γίνει ο frontman των «Steel Dragon», που δεν είναι άλλο από το αγαπημένο του συγκρότημα...

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του «Άλλοθι»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top