Άλλαξε γνώμη η Γερμανού για την Σπυροπούλου: «δεν έκανα καμία κωλοτούμπα»

Tι αποκάλυψε για το πρόσφατο δείπνο τους

Άλλαξε γνώμη η Γερμανού για την Σπυροπούλου:  «δεν έκανα καμία κωλοτούμπα»

«Συνεργαστήκαμε ήσυχα και χωρίς εντάσεις. Δεν είχαμε κανένα λόγο να μη ��πορούμε να φάμε μαζί, ένα χρόνο μετά το τέλος της συνεργασίας μας», δήλωσε η Ναταλία Γερμανού μετά το πρόσφατο δείπνο της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που μάλλον την έκανε να… αλλάξει γνώμη για την πάλαι ποτέ συνεργάτιδά της.

Τι κι αν όταν μοιράζονταν τον ίδιο καναπέ, δεν έλειπαν οι σπόντες και τα υπονοούμενα;
Τώρα που δεν είναι μαζί, είναι… μες στην καλή χαρά, ασχέτως που στην πρεμιέρα της εκπομπής της στον ΑΝΤ1 η Ναταλία είπε, μεταξύ άλλων: «με διαβεβαίωσαν ότι φέτος θα είμαι εντελώς μόνη μου... Πρέπει να το πάρω κάποια στιγμή απόφαση ότι στην ελληνική τηλεόραση μπορεί να συμβούν τα πάντα ανά πάσα στιγμή. Ό,τι και αν έχεις υπογράψει, δεν ισχύει τίποτα ποτέ».

«Αν η Κωνσταντίνα έχει τη μαγκιά, τη χαριτωμενιά να διεκδικεί χρόνο, να μπορεί να μιλάει, να είναι περισσότερο από τους άλλους, αυτό δεν είναι πρόβλημα της Κωνσταντίνας ή του τηλεθεατή. Δεν πιστεύω ότι αν πεταχτεί να μιλήσει ο Παύλος ή αν πεταχτεί να μιλήσει η Κατερίνα, η Κωνσταντίνα θα πει "σιωπή"!», είπε στην εκπομπή «Εxcellent» η Ναταλία, που όταν ήταν εκείνη στο τιμόνι έδειχνε στα «πετάγματα» της Κωνσταντίνας μία… δυσφορία.

«Έχω ξαναπεί ότι το χθες πρέπει να το αφήνουμε στο χθες. Με την Κωνσταντίνα δεν τσακωθήκαμε ποτέ και αυτό δεν το αλλάζω. Δεν ήμασταν φίλες, αλλά συνεργαστήκαμε πολύ καλά», είπε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «κωλοτούμπα θα ήταν αν εγώ είχα βγει και είχα βρίσει την Κωνσταντίνα. Κωλοτούμπα θα ήταν αν είχα πει πως είναι αφόρητο, απαράδεκτο πλάσμα και ξαφνικά έβγαινα να φάω μαζί της. Αυτό θα ήταν κωλοτούμπα. Από τη στιγμή που δεν είχα μιλήσει αρνητικά εναντίον της, δεν θεωρώ ότι έχω υποπέσει σε καμία κωλοτούμπα».

Σωστά… Ανοικτά, δεν μίλησε ποτέ εναντίον της αρνητικά! Κλειστά όμως;;;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top