Δημήτρης Αρβανίτης: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ αν θα συνεχιστούν τα "Κλεμμένα Όνειρα"

Γιατί απέλυσε την κόρη του από το σίριαλ;

Δημήτρης Αρβανίτης: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ αν θα συνεχιστούν τα "Κλεμμένα Όνειρα"

Μετά την αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου η οποία δήλωσε πως αποφάσισε να σταματήσει από τα "Κλεμμένα Όνειρα" και πως είναι αμφιλεγόμενο μέχρι στιγμής αν θα συνεχιστούν του χρόνου, ο σκηνοθέτης της σειράς Δημήτρης Αρβανίτης πετάει το μπαλάκι στο κανάλι!

«Τα Κλεμμένα Όνειρα είναι στο παρά πέντε να πάρουν παράταση για ένα χρόνο ακόμα. Υπάρχει έτοιμο, γραμμένο το script αλλά οι οικονομικές συζητήσεις συνεχίζονται με το κανάλι που δεν είναι δικιά μου δουλειά, εγώ έχω τελειώσει!» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Αρβανίτης, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το "Just the 2 Of Us", στο οποίο συμμετέχει ως κριτής, ζει με έναν αντισυμβατικό τρόπο και το δείχνει με κάθε τρόπο! Φοράει ακόμα και δύο διαφορετικά παπούτσια!

«Έχω δύο διαφορετικά παπούτσια! Ποτέ δεν βάζω ίδια! Όλοι με ρωτούν «γιατί φοράς δύο διαφορετικά παπούτσια” και η απάντησή μου είναι πολύ λογική. “Eσύ γιατί φοράς δύο ίδια;” λέει και προσθέτει: «Έχω δύο διαζύγια, δύο παιδιά, δύο αυτοκίνητα, δύο σπίτια, και ένα εγγόνι. Τα έχω κάνει στερεοφωνικά όλα. Έχω και δύο σίριαλ, όλα διπλά λοιπόν! Δεν έχω κανένα πρόβλημα!»

Tα σίριαλ του είναι οικογενειακή υπόθεση. Μαζί του συνεργάζεται ο γιος του που γράφει τη μουσική και η κόρη του που γράφει το σενάριο. Είναι τόσο αυστηρός που δεν δίστασε στο παρελθόν να την… απολύσει!

«Έμαθα τα παιδιά μου να δουλεύουν από μικρά, όπως με έμαθαν και εμένα οι γονείς μου. Την κόρη μου την απέλυσα από το γύρισμα γιατί άργησε να έρθει μιάμιση ώρα! Είμαι κέρβερος στη δουλειά! Πρώτα από όλα δίνω εγώ το παράδειγμα της τάξης, είμαι ο πιο εργατικός στο συνεργείο, είμαι ο πιο διαβασμένος, φροντίζω τους ηθοποιούς μου, τους προσέχω, τη γαϊδουριά και τη νεοελληνι��ή τεμπελιά την απεχθάνομαι και την μισώ!»

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top