Maria Menounos: «Οι γονείς μου με είχαν αποκληρώσει λόγω του συντρόφου μου»

«Με τον Keven μέναμε σε ένα υπόγειο γεμάτο αράχνες»

Maria Menounos: «Οι γονείς μου με είχαν αποκληρώσει λόγω του συντρόφου μου»

​Για τις πολύ δύσκολες στιγμές που έζησε όταν οι γονείς της έμαθαν πως είχε σχέση με τον Keven Undergaro, μίλησε η Maria Menounos.

Η 35χρονη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, αποκάλυψε στο νέο reality “Chasing Maria” όπου πρωταγωνιστεί, πως τόσο η μαμά όσο και ο μπαμπά της, δεν ήθελαν με ΤΙΠΟΤΑ τον σύντροφό της, επειδή ήταν από την Ιταλία και όχι Έλληνας. Για το λόγο αυτό, την είχαν αποκληρώσει!

461609737_10.jpg
Μάλιστα οι σχέσεις με τον μπαμπά της, ειδικά στην αρχή του δεσμού της με τον Keven, ήταν… ψυχροπολεμικές:

«Επειδή ο Keven δεν ήταν Έλληνας, ο πατέρας μου ήταν πολύ συγχυσμένος, σχεδόν με αποκλήρωσε. Μου στέρησε την εκπαίδευση, και ήμουν σχεδόν άστεγη, χωρίς μόρφωση, χωρίς πτυχίο… τίποτα! Αλλά τουλάχιστον είχα τον Keven».

Mάλιστα ο σύντροφός της, περιγράφει τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους ως «Ρωμαίος και Ιουλιέτα. Μια τραγωδία χωρίς τέλος».

μεν2.jpg
Τα πρώτα χρόνια, το ζευγάρι ζούσε σε ένα υπόγειο γεμάτο αράχνες στη Βοστώνη όπως λέει η Maria Menounos, η οποία ονειρευόταν να τα καταφέρει στο Hollywood.

Στην ανοδική της καριέρα από τα υπόγεια στα… σαλόνια του Hollywood, τη βοήθησε πολύ ο Undergaro, ο οποίος έστειλε μια κασέτα της Menounos στο τοπικό ραδιόφωνο ώστε να την ακούσουν!

μεν4.jpg
Μετά από καιρό, οι γονείς της κατάλαβαν το λάθος τους ζητώντας «συγγνώμη»:

«Ο πατέρας μου με τη μητέρα μου μας επισκέφτηκαν, ζητώντας συγγνώμη από τον Keven».

μεν3.jpg
Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 16 χρόνια, και παρόλο που η Maria δεν σκέφτεται το γάμο, λέει πως δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία να κάνει παιδιά.

Το μυστικό της επιτυχημένης σχέσης τους πάντως, βρίσκεται όπως λέει η Maria Menounos, στο ότι ο Keven είναι «ευτυχισμένος ως ο άνδρας που βρίσκεται πίσω από τη γυναίκα».

Κοινώς; ��εν έχει κόμπλεξ και χαίρεται που τη βλέπει ν΄"ανεβαίνει"!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top