Έχει κλέψει τις ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ η 16χρονη Αρετή από το "Voice"-Τι λέει η μητέρα της για εκείνη

Κάντε ΚΛΙΚ και μάθετε τα ΠΑΝΤΑ για την διαγωνιζόμενη με την ξεχωριστή φωνή

Έχει κλέψει τις ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ η 16χρονη Αρετή από το "Voice"-Τι λέει η μητέρα της για εκείνη

Πολλούς θαυμαστές έχει αποκτήσει η 16χρονη Αρετή Κοσμίδου από το «Voice», αφού έχει ήδη ξεχωρίσει με την φωνή της.

Μόνο στο youtube, όπως σας γράψαμε από το star.gr, η πρώτη της εμφάνιση στα Blind Auditions με το τραγούδι «Let her go» πλησιάζει τα 1.000.000 views.

Ποια είναι όμως τα όνειρά της και πως ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική; Η μητέρα της μίλησε στην εκπομπή «Μίλα» για την κόρη της για την οποία είναι πολύ υπερήφανη.

Όλα άρχισαν στην Γ’ ��υμνασίου όταν η καθηγήτρια ανέθεσε στην Αρετή να τραγουδήσει το «Imagine» του John Lenνon για τη γιορτή της 17ης Νοεμβρίου.

Αυτή ήταν η στιγμή που η μικρή Αρετή κατάλαβε τις δυνατότητες που έχει η φωνή της. Στο talent show δήλωσε συμμετοχή για εκείνη ο διακοσμητής πατέρας της. Μάλιστα, την τελευταία μέρα πήρε την απόφαση αποδεικνύοντας πως τίποτα στη ζωή δεν γίνεται τυχαία!

«Χάρηκα πολύ για τη συμμετοχή της. Γνώριζα ότι το παιδί μου είχε αυτό το ταλέντο και αυτή την αγάπη για τη μουσική. Δεν συμμετείχα σε όλο αυτό. Ήταν πιο πολύ ιδέα του πατέρα της και της ίδιας» αναφέρει η κυρία Βάνα Κοσμίδου.

Δεν της αρέσει η μεγάλη προβολή. Φοβάται τις συνεντεύξεις και η αναγνωρισιμότητα είναι κάτι που την τρομάζει. Της αρέσει ο αθλητισμός, έκανε εφτά χρόνια μπαλέτο και τρία χρόνια τένις ενώ κάνει και μαθήματα κλασικής κιθάρας. «Σαν παιδί είναι ώριμο παιδί για την ηλικία της. Συγκρατημένο. Έχει όνειρα…» λέει η μητέρα της.

Το στυλ μουσικής που προτιμά είναι το Indy Rock κα το ξένο alternative, ενώ θέλει να σπουδάσει μουσική και θέατρο στο Λονδίνο.

Οι συμμαθητές και οι φίλοι της στην Αλεξανδρούπολη καμαρώνουν για εκείνη. Την ρωτάνε για την εμπερία της στο show ενώ τους αρέσει να τους τραγουδά. Τους τελευταίους μήνες πηγαινοέρχεται στην Αθήνα ενώ προσπαθεί να είναι όσο πιο συνεπής γίνεται στις σχολικές της υποχρεώσεις. Τα συνδυάζει και τα δύο όπως λέει η μαμά της…

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top