ΕΞΑΛΛΟΣ ο Ιατρόπουλος με τη Δέσποινα Βανδή που «έκοψε» τη γυναίκα του από το «Voice»!

Την αποκάλεσε «συν��αξιούχο τραγουδίστρια και αποτυχημένη παρουσιάστρια»!

ΕΞΑΛΛΟΣ ο Ιατρόπουλος με τη Δέσποινα Βανδή που «έκοψε» τη γυναίκα του από το «Voice»!

​Ποιος είδε τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και δεν τον φοβήθηκε, όταν ενημερώθηκε από τη σύζυγο του, ότι η Δέσποινα Βανδή δεν την πέρασε στην επόμενη φάση του «Voice».

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, η Μαρία Εγγλέζου είχε ξεχωρίσει στα blind auditions του παιχνιδιού, επιλέγοντας τη Δέσποινα Βανδή για coach.

Έλα όμως, που η τραγουδίστρια δεν την πέρασε στα battles, με αποτέλεσμα ο σύζυγος της, Μιχάλης Ιατρόπουλος, να εξαπολύσει πόλεμο εναντίον της Δέσποινας.

Mέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, ο ηθοποιός και επιχειρηματίας, άρχισε ν΄ανεβάζει τραγούδια της γυναίκας του, ενώ παράλληλα μέσω σχολίων «τα έχωνε» στη Βανδή, αποκαλώντας την «συνταξιούχο τραγουδίστρια και νυν αποτυχημένη παρουσιάστρια».

Σε άλλη ανάρτηση του, σχολίασε και τις φωνητικές ικανότητες της Δέσποινας. Αφού πόσταρε ένα video από παλαιότερη εμφάνιση της τραγουδίστριας, έγραψε:

«Δέσποινα Βανδή live… γέλιο is free».

*Το επεισόδιο όπου «κόβεται» η Μαρία Εγγλέζου δεν έχει προβληθεί ακόμα στο «Voice», ωστόσο έχει γυριστεί νωρίτερα, γι΄αυτό και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος γνωρίζει το αποτέλεσμα ξεσπαθώνοντας μέσω Facebook.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top