"ΜΑΛΛΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ" πιάστηκε η Σάσα Σταμάτη με ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ μοντέλο, στο καμαρίνι της Πάολας

«Πατσαβούρα» φώναζε το μοντέλο την πανελίστρι��-Τους χώρισαν Πάολα & Παντελίδης

​Επεισοδιακά έριξε αυλαία το «Teatro», όπου εκτός από τα αρνιά που έψησαν για να γιορτάσουν την τελευταία μέρα του σχήματος, είχαμε και έναν τρικούβερτο καυγά από τους λίγους!

Ο λόγος, για τη Σάσα Σταμάτη και την Άρτεμις Αστεριάδη που παραλίγο να πιαστούν μαλλί με μαλλί στα καμαρίνια!

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό, όταν η Σάσα βγήκε δημόσια, και με τον γνωστό της τρόπο, σχολίασε το μοντέλο τόσο για την καριέρα, όσο και για την εμφάνισή της.

Τότε, η Άρτεμις της έστειλε ένα προειδοποιητικό μήνυμα στο Facebook της, λέγοντας «κλείσε το στόμα σου γιατί όπου σε βρω θα σε γ@μ*σω

Έλα όμως που τη βρήκε τελικά! Οι δυο τους ήρθαν τετ-α-τετ στο «Teatro».

Η Σάσα έμπαινε στο καμαρίνι της Πάολας, κι εκείνη την ώρα η Άρτεμις έβγαινε από το καμαρίνι του Παντελίδη.

Το μοντέλο με το που την είδε, άρχισε να ουρλιάζει, λέγοντας «πατσαβούρα» τη Σάσα Σταμάτη, η οποία άρχισε να ωρύεται και να λέει «μάθε να μιλάς καλύτερα».

Όπως είναι φυσικό, ακολούθησε ένας πανικός από βρισιές, ενώ οι τραγουδιστές (Πάολα-Παντελίδης) βγήκαν από τα καμαρίνια τους, και έτρεξαν να τις χωρίσουν γιατί ήταν έτοιμες να πιαστούν μαλλί με μαλλί.

Η Άρτεμις, εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε ότι έγινε τρικούβερτος καυγάς ανάμεσα σ΄εκείνη και τη Σάσα, χωρίς ωστόσο να πει περισσότερες λεπτομέρειες:

«Ρωτήστε την ίδια. Δεν έχω να πω, και δεν θ�� πω κάτι άλλο! Αν με προσβάλλει κάποιος, θα προστατέψω τον εαυτό μου. Από όποιον χώρο και να είναι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top