Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου κάντε κλικ να μάθετε τα μυστικά της Τατιάνας Στεφανίδου!

Ποια είναι τα «ξόρκια» του έρωτα;

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου κάντε κλικ να μάθετε τα μυστικά της Τατιάνας Στεφανίδου!

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράζεται τα μυστικά, που κρατούν τον έρωτά της με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ζωντανό!

​Περπατάνε πάντα πιασμένοι χέρι-χέρι εδώ και 16 χρόνια, έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τον Νικόλα και την Λυδία και ζουν ευτυχισμένοι!

Εκείνη όταν την ρωτήσεις για τον άνδρα της λέει: «Πάντα χέρι-χέρι με τον Νίκο! Ακόμα και όταν βγαίνουμε έξω για φαγητό με φίλους αλλά και όταν καθόμαστε στον καναπέ του σπιτιού μας. Εάν δεν αγγιζόμαστε σημαίνει ότι έχουμε τσακωθεί για κάποια βλακεία!»

670_9dabd95d-0cae-4094-8c54-9a9840b97c95.jpg
Η παρουσιάστρια του STAR κρατά τον έρωτά της ζωντανό και λέει:

«Εγώ το παλεύω! Ο έρωτας δεν είναι κάτι που υπάρχει από μόνο του. Το καλό σεξ, η ερωτική ατμόσφαιρα, το φλερτ θέλουν να κάνεις πράγματα. Προσπαθώ να σκεφτόμαστε και οι δυο όπως ακριβώς κάναμε όταν πρωτογνωριστήκαμε!».

18256_1253.jpg
Και όταν την ρωτάνε «για πάντα μαζί;» λέει: «Τώρα πια που ξέρω τον τρόπο πώς να διατηρείς μια σχέση, θα σου έλεγα «ναι» το πιστεύω, για πάντα μαζί».

«Πρέπει μια γυναίκα να φτάσει στα 40 για να βρει τα κλειδιά της τέλειας ισορροπίας στη σχέση. Γιατί μόνο στην ηλικία της ωριμότητας-όταν φύγει ο εμπρηστικός εγωισμός- καταλαβαίνεις.»

FA7A93203A14CE744029AAFDFE249DE1.jpg
Ακόμα λέει: «Σε μια μακροχρόνια σχέση τίποτα δεν είναι αυτονόητο, νιώθω κορίτσι και ερωτεύ��μαι τον ίδιο άντρα από την αρχή. Μην ξεχνάτε να αγαπάτε και να το δείχνετε.»

hgkdh.jpg
Ποια είναι τα «ξόρκια» του έρωτα;

Ατμόσφαιρα… Κάνε πράγματα που να μην τα περιμένει όταν γυρίσει. Άναψε κεριά και ετοίμασε ένα κοκτέιλ ή άνοιξε ένα ωραίο κρασί για εκείνον.

Νιώσε κι εσύ… ερωτική ...Ένα καινούργιο εσώρουχο, ένα άρωμα, ίσως ένα νέο χρώμα.

Ένα χαλαρωτικό μασάζ για δυο… Πηγαίνετε μαζί σε ένα spa, χαλαρώστε και απολαύστε ένα χαλαρωτικό μασάζ.. Αν η τσέπη σου δεν το σηκώνει κάνε εσύ την προσωπική του μασέρ…

Μια έξοδος… που θα έχεις ετοιμάσει για εκείνον… Κάτι που δεν θα περιμένει…

Κλείσε του ραντεβού!

Στείλε του sms σαν να βγήκατε για πρώτη φορά…

Δοκίμασε νέα πράγματα στον έρωτα

Δείτε μαζί μια αισθησιακή ταινία…

Αφιέρωσέ του ένα τραγούδι

Κάνε κάτι για να νιώσεις επιθυμητή… Κάνε ένα χαλαρωτικό μπάνιο, βάλε το άρωμά σου και ωραία εσώρουχα…

Κάνε έρωτα εκτός κρεβατοκάμαρας…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top