Γίνεται σίριαλ η ζωή της Μαλβίνας Κάραλη

Οι έρωτες και τα πάθη της, όπως τα αποκάλυψε η ίδια

Γίνεται σίριαλ η ζωή της Μαλβίνας Κάραλη

Δέκα χρόνια έχουν περάσει από τον χαμό της Μαλβίνας Κάραλη και η απουσία της παραμένει έντονη για πολύ κόσμο. Τώρα λοιπόν, η ζωή της θα γίνει σίριαλ κι εκείνη θα… «επιστρέψει» και πάλι στην τηλεόραση για να τη θυμηθούν όσοι τη λάτρεψαν και να τη μάθουν όσοι δεν πρόλαβαν να την γνωρίσουν.

malbina1.jpg

Το σενάριο του σίριαλ υπογράφει η Άννα Ανδριανού, η οποία ήταν στενή φίλη με την Μαλβίνα και θα βασίζεται στο βιβλίο «Πιο πολύ, πιο πολλοί», που είχε γράψει η δημοσιογράφος το 2000, δύο μόλις χρόνια πριν φύγει από τη ζωή.

«Έχουν περάσει δέκα και πλέον χρόνια από το θάνατο της Μαλβίνας και θα πρέπει να πω ότι όλα αυτά τα χρόνια η απουσία της είναι έντονη σε πολύ κόσμο. Εγώ προσωπικά, που γνώριζα πολύ καλά τη Μαλβίνα, είχα πάντα στο νου μου να κάνω κάτι που να ακουστεί και πάλι το όνομά της και προπάντων οι παλαιότεροι να θυμηθούν την τόσο ιδιαίτερη παρουσία της και οι νεότεροι να μάθουν πράγματα για εκείνη από πρώτο χέρι. Έτσι με την Άννα Ανδριανού, που επίσης ήταν φίλη της, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε στη μικρή οθόνη το τελευταίο βιβλίο της που έχει τίτλο “Πιο πολύ, πιο πολλοί” και είναι η ίδια η Μαλβίνα και η ζωή της», δήλωσε η Έφη Βασιλάκου, εκδότρια του βιβλίου και στενή φίλη της Μαλβίνας.

malbina2.jpg

Φυσικά, οι… μνηστήρες για την προβολή του σίριαλ θα είναι πολλοί, μιας και η Μαλβίνα υπήρξε πάντα δημοφιλής και είχε συνεργαστεί με αρκετά ιδιωτικά κανάλια.

Στο βιβλίο, η ηρωίδα του, αναζητά τον έρωτα και μέσα από γεγονότα του παρελθόντος και του παρόντος, η Μαλβίνα φροντίζει να μπλέκει τη μυθοπλασία και την πραγματικότητα και να αφήνει τον αναγνώστη να επιλέξει τι θα πιστέψει.

malbina3.jpg

Σ’ αυτό, αποκαλύπτεται η μεγάλη αγάπη της Μαλβίνας για τη μητέρα της, τα πρώτα χρόνια στο Ισραήλ μετά τον χαμό του πατέρα της, η επιστροφή στην Αθήνα, το σμίξιμο με τη την γιαγιά στο Ισραήλ, η αναζήτηση του έρωτα.

malbina4.jpg
Η Μαλβίνα αναφέρεται στην πρώτη της κόρη που απέκτησε εκτός γάμου, αλλά και στους δύο συζύγους της, τον πρώτο που τον είχε σαν Θεό της και τον ζήλευε παράφορα και στον δεύτερο που τον αποκαλούσε «ο άνδρας – μάγισσα».

malbina5.jpg
Έρωτες, πάθη, προσωπικές αναζητήσεις, αδιέξοδα, όλα βρίσκονται σ’ αυτό το βιβλίο, που όταν ολοκληρωθεί η προσαρμογή του σε τηλεοπτικό σενάριο, σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top