Είπε όχι για τηλεπαιχνίδι η Ευγενία Μαλωλίδου - Eπιστρέφει με κάτι τέτοιο ο Αρναούτογλου

Όλα τα σενάρια για το πρωινό του Mega

Είπε όχι για τηλεπαιχνίδι η Ευγενία Μαλωλίδου - Eπιστρέφει με κάτι τέτοιο ο Αρναούτογλου

Ντόμινο ανατροπών ακλούθησε στο τηλεοπτικό τοπίο μετά τις μετακινήσεις πολλών παρουσιαστών.

Η τράπουλα μοιράζεται από την αρχή, με το κανάλι της Κάντζας να κάνει πρόταση στην Ευγενία Μανωλίδου να παρουσιάσει βραδινή ψυχαγωγική εκπομπή και συγκεκριμένα το τηλεπαιχνίδι με τίτλο «Ι Love my country». Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Star όμως αναφέρουν πως η παρουσιάστρια δεν αποδέχτηκε την πρόταση . Το κόνσεπτ του συγκεκριμένου παιχνιδιού άρεσε στην Ευγενία, δεν πιστεύει όμως πως θα είναι αυτό που θα την κάνει να πει το «ναι» και να αφήσει τις συναυλίες της που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτό το διάστημα στη ζωή της.

Όσο αφορά το πρωινό του Mega, που έμεινε χωρίς παρουσιαστή μετά το φευγιό Λιάγκα – Σκορδά στον ΑΝΤ1, τα νέα δεν είναι ευχάριστα: μετά το «όχι» από τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Ηλιάκη, το κανάλι φαίνεται πως εισέπραξε ακόμα μία άρνηση, από την ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου.

Διάφορα ονόματα ακούγονται, μεταξύ των οποίων και αυτό της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ωστόσο, τίποτα δεν έχει κλείσει. Οι μόνοι σίγουροι της εκπομπής είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Άκης Πετρετζίκης και η Βίκυ Παγιατάκη.

Πληροφορίες που θέλουν την ζώνη 10:00 – 13:00 να γίνεται ενημερωτική δεν επιβεβαιώνονται, καθώς απόφαση του Μεγάλου Καναλιού είναι να παραμείνει το τρίωρο αυτό στην ψυχαγωγία.

Στο μεταξύ, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σύμφωνα με την «Real Νews», έδωσε τα χέρια με τον ΑΝΤ1 για ένα τηλεπαιχνίδι, με τίτλο «Raid Τhe Cage»: τέσσερα ζευγάρια παικτών καλούνται να απαντήσουν σωστά σε μια ερώτηση και μέσα σε 90 δευτερόλεπτα που η πόρτα του κλουβιού μένει ανοιχτή παίρνουν όσα δώρα προλάβουν ενώ τα χάνουν αν απαντήσ��υν λάθος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top