Ένταση στην τελευταία εκπομπή της Στάη -Έφυγε από την πίσω πόρτα

Θερμόαιμοι συγκεντρώθηκαν έξω από το στούντιο

Ένταση στην τελευταία εκπομπή της Στάη -Έφυγε από την πίσω πόρτα

Αναστάτωση προκάλεσε στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ η επιλογή των καλεσμένων του πάνελ της Έλλης Στάη για την εκπομπή της, «Netweek» που έγινε προχθές κατά τη διάρκεια του απεργιακού προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων είχε καλέσει τον διευθυντή του «Έθνους», Θανάση Τσεκούρα, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο τόσο κάποιων καλεσμένων της εκπομπής, όσο και των δημοσιογράφων της ΕΡΤ επειδή το «Έθνος» κυκλοφόρησε απεργιακό φύλλο και ο ίδιος άσκησε κριτική στο περιοδικό της δημόσιας τηλεόρασης.

Με αφορμή μια δήλωση της Έλλης Στάη με αιχμές προς τους συνδικαλιστές που τους είπε: «μην ανησυχείτε εσείς στο κοντρόλ είμαι απολύτως ψύχραιμη», η δημοσιογράφος Νανά Νταουντάκη, Α’ Αντιπρόεδρος στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ της απάντησε: «αν οι συνδικαλιστικοί σας εκπρόσωποι δεν έκαναν φασαρία, η ΕΡΤ θα ήταν κλειστή».

Συνεχίζοντας, η κυρία Νταουντάκη εξέφρασε την αντίδρασή της για τη συμμετοχή στην εκπομπή του Θανάση Τσεκούρα, ο οποίος έχει διαγραφεί από την ΕΣΗΕΑ. Άποψη με την οποία συμφώνησε και το μέλος του Δ.Σ της ΠΟΕΣΥ, Γιώργος Κατερίνης.

Η ένταση συνεχίστηκε και μετά το τέλος της εκπομπής, αφού συγκεντρώθηκαν κάποιοι θερμόαιμοι έξω από το στούντιο αναγκάζοντας την Έλλη Στάη να φύγει διακριτικά από την πίσω πόρτα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top